Skip to Content

Allmänmedicinsk mottagning Arkivgatan

Här på Arkivgatans medicinmottagning i Göteborg utreder och behandlar vi allt som har med allmänmedicin att göra. Det kan t ex gälla högt blodtryck, diabetes, kärlkramp, hjärtsvikt och hjärtklappning, depression, ångest, utbrändhet, stress och sömnproblem, ont i magen, huvudvärk, yrsel, astma, ledvärk, luftvägsinfektion och hudutslag.

Behandling på medicinmottagningen

På medicinmottagningen i Göteborg träffar du en läkare med lång erfarenhet från primärvård och privatmottagning. Vårt mål är att ge dig den behandling och omvårdnad som du behöver. Både i hälsoförebyggande och vårdande syfte ser vi till att lära känna dig så att du får rätt hjälp. Vi tar emot barn i alla åldrar.

Behandlar fler sjukdomar samtidigt

Om du har flera olika sjukdomar eller symtom kan allmänläkaren ta hand om dem samtidigt eller vid en serie besök. Du behöver inte gå till fler olika ställen för att få hjälp. Ett visst symtom, som huvudvärk, ont i magen eller trötthet, kan också bero på olika sjukdomar. Vår allmänläkare utreder var orsaken ligger och ger rätt behandling själv eller skickar remiss till rätt specialist om det behövs. Vi utfärdar även intyg.

Komma hit

Till vår medicinmottagning är du välkommen som har en privat sjukvårdsförsäkring eller är privatbetalande. Kontakta oss per telefon eller mail så hjälper vi dig. Välkommen!


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top