Skip to Content

Gynekologmottagning Arkivgatan

Här på Aleris gynekologmottagning Arkivgatan i Göteborg hjälper vi dig med gynekologiska sjukdomar och besvär. Det kan t ex röra sig om blödningar eller svamp i underlivet, livmoderhalscancer, endometrios, PMS, mensrubbningar, flytningar, slidkatarr eller problem med klimakteriet. Vi utför även gynekologiska undersökningar med HPV-test. Här träffar du erfarna och skickliga specialister inom gynekologi och obstetrik. Varmt välkommen!

Vårdpersonal_kvinna10_806x407.jpg

Gynekologisk undersökning med HPV-test

HPV-virus (humant papillomvirus) är en sexuellt överförbar infektion som i de flesta fall läker ut av sig själv. Men infektionen kan också, i vissa ovanliga fall av virus, ge upphov till cellförändringar i livmoderhalsen. Vi erbjuder kvinnor >60 år en gynekologisk undersökning med humant papillomvirus HPV-test.

Gynekologisk hälsokontroll för screening av livmoderhalscancer

Som privatbetalande kund har du möjlighet att få en gynekologisk hälsoundersökning som inkluderar läkarundersökning, ultraljud och cellprov. Socialstyrelsens rekommendationer för cellprov för screening av livmoderhalscancer är vart tredje år för åldersgruppen 23-50. Efter 50 års ålder rekommenderas kontroller vart sjunde år fram till 64 år.

Delaktighet i behandlingen

På vår gynekologmottagning vid Arkivgatan i Göteborg får du som patient en god och effektiv gynekologisk vård. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi vill att du ska känna dig delaktig i din behandling, därför får du alltid löpande information under den tid behandlingen pågår.

Erfarna gynekologer

Hos oss arbetar kompetenta och skickliga gynekologer med lång erfarenhet av behandling och utredningar inom gynekologi. Vår mottagning tar emot kunder för årliga gynekologiska kontroller, cytologiprover och problem med klimakteriet (östrogenbehandling).

På mottagningen erbjuder vi även preventivmedelsrådgivning.

Komma hit

De allra flesta som kommer till vår gynmottagning gör det via sina privata sjukvårdsförsäkringar och tiderna har då bokats via det egna försäkringsbolaget. Vi tar även emot privatbetalande patienter, ring eller maila så hjälper vi dig.

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top