Skip to Content

Hjärtmottagning

Här på hjärtmottagningen på Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg hjälper vi dig som har besvär med hjärta och blodkärl. Våra kardiologer (hjärtspecialister) har alla lång erfarenhet av behandling av olika former av hjärt- och kärlsjukdomar såsom högt blodtryck, hjärtsvikt, hjärtklappning, kärlkramp, förmaksflimmer och bröstsmärta.

Vanligt med hjärt- och kärlsjukdomar

Sjukdomar i hjärt- och kärlsystemet är mycket vanliga och utgör den största sjukdomsgruppen i Sverige. Många av oss kommer någon gång i livet att drabbas av besvär från hjärta eller kärl. Hos oss träffar du erfarna läkare med specialiskompetens inom kardiologi (hjärtsjukdomar) som kan hjälpa dig med dina hjärt- och kärlbesvär.

Vår verksamhet

Här på Arkivgatan i Göteborg erbjuder hjälp med utredning, vård och behandling för t.ex. bröstsmärtor, kranskärlsjukdom, högt blodtryck (hypertoni), förmaksflimmer, hjärtsvikt, kärkramp, hjärtrytmrubbingar/hjärtklappning och blodfettsrubbningar. Vi utför också hjärtundersökningar i screeningsyfte. Ju tidigare man kan upptäcka och ingripa i ett begynnande sjukdomsförlopp, desto större är chansen för ett framgångsrikt behandlingsresultat.

Välkommen att kontakta oss.

Snabba tider till hjärtutredningar

Vi har snabba tider till samtliga utredningar inom hjärtsjukvård. Vi genomför såväl ultraljudsundersökning av hjärta, arbets-EKG samt även möjlighet till långtidsregistrering av hjärtrytm. Såväl privatpersoner som försäkringsbolag och mottagningar kan boka utredningar hos oss.

 

Undersökningar för idrottsföreningar 

Allt fler tränar mer och mer och Riksidrottsförbundet (RF) rekommenderar därför att såväl elitidrottare och motionärer gör en undersökning av av hjärta och cirkulation just för att upptäcka och utesluta eventella medfödda hjärtproblem. Sedan flera år har vi därför samarbeten med flera idrottsföreningar i Göteborg med omnejd för att utföra framför allt arbets-EKG.

Kontakta oss via telefon eller mail för mer information om olika undersökningar samt priser. 


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top