Skip to Content

Kirurgmottagning

Vid vår allmänkirurgiska specialistmottagning på Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg hjälper vi dig som exempelvis besväras av gallsten, hudförändringar, bölder, cysta, blod i avföringen, hemorrojder och andra anala åkommor. Vi behandlar även olika sorters bråck så som ljumskbråck och ärrbråck.

Erfarna kirurger

På vår mottagning i Göteborg arbetar skickliga kirurger med många års erfarenhet inom allmänkirurgi och plastikkirurgi. Vi har dessutom en av Sveriges främsta kirurger när det gäller operationer av bråck. Det ger oss en unik möjlighet att erbjuda det bästa alternativet för varje enskild bråckpatient.

Vår verksamhet

Vi utrededer och behandlar dig som besväras av olika sorters bråck som ljumskbråck, navelbråck och ärrbråck, hudförändringar, gallsten och olika former av gallbesvär. Vi utreder och behandlar även

  • knöl i bröstet eller i armhålan
  • tjocktarmscancer 
  • ändtarmscancer
  • magkatarr
  • sura uppstötningar

Vi utreder mag- och tarmbesvär och har ett nära samarbete med Aleris röntgen och Aleris Medilab, ett av nordens modernaste laboratorium. Vi opererar i dagkirurgi, både med lokalbedövning och narkos. Dagkirurgi innebär att du kommer hem samma dag som du blir opererad.

Vi utför mindre operationer som lipom, atherom hudförändringar och nageltrång på mottagningen. För dessa operationer behövs det inga förberedelser.

Rektoskopi och proktoskopi

Våra läkare kan göra rektoskopi och proktoskopi (tarmundersökningar) vid ditt besök. Det är viktigt att du 2-4 timmar innan besöket tar ett microlax, som du köper på apoteket, för att undersökningen skall kunna utföras. Hemorrojder åtgärdar vi på mottagningen.

Privatbetalande och sjukvårdsförsäkring

Du är välkommen till oss som privatbetalande eller om du har en sjukvårdsförsäkring,  kontakta då i första hand ditt försäkringsbolag som bokar tid till oss. Om du skall opereras via din privata sjukvårdsförsäkring sköter vi det praktiska och vår försäkringskoordinator håller kontakten med dig i planeringen.

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top