Skip to Content

Allmänmedicinsk mottagning

På vår privata mottagning för allmänmedicin på Aleris Specialistvård Malmö Arena utreder och behandlar vi allt inom allmänmedicin som till exempel högt blodtryck, depression, sömnproblem, astma, ledvärk, luftvägsinfektion och hudutslag. Vi välkomnar dig med privat sjukvårdsförsäkring och på många av våra mottagningar även privatbetalande kunder.  

Erfarna specialister utreder och behandlar

Här träffar du läkare med lång erfarenhet från primärvård och privatmottagning. Vårt mål är att ge dig den bästa behandling och omvårdnad som du behöver. Både i hälsoförebyggande och vårdande syfte ser vi till att lära känna dig så att du får rätt hjälp. Vi utreder och behandlar sjukdomar såsom exempelvis: högt blodtryck, depression, sömnproblem, astma, ledvärk och luftvägsinfektion.

Om du har flera olika sjukdomar eller symtom kan allmänläkaren ta hand om dem samtidigt eller vid en serie besök, och du behöver inte gå till fler olika ställen för att få hjälp. Ett visst symtom, som huvudvärk, magont eller trötthet, kan också bero på olika sjukdomar. Vår allmänläkare utreder orsaken och ger rätt behandling direkt eller skickar remiss till annan specialist om det behövs. Vi utfärdar även de allra flesta friskintyg och kan erbjuda en fullvärdig vaccinationsmottagning.

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. 

Är du privatbetalande är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via e-post för mer information och tidsbokning. 

Välkommen att kontakta oss.

 

Besöksavgift för privatbetalande

 

Läkarbesök exkl. prover, EKG etc.

1.200 kr

Sjuksköterskebesök, tillkommer vid tex provtagning, EKG etc.   

300 kr


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top