Skip to Content

Ortopedmottagning

På vår privata mottagning för ortopedi på Aleris Specialistvård Malmö Arena undersöker, utreder, diagnostiserar och behandlar vi besvär i skelett, muskler, mjukdelar och leder. Vi välkomnar dig med privat sjukvårdsförsäkring eller dig som är privatbetalande.

Erfarna ortopeder 

På vår ortopediska mottagning arbetar erfarna och skickliga ortopeder som hjälper dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten, det vill säga skador och sjukdomar i axlar, rygg, fötter, höfter och knän. Vi erbjuder injektionsbehandlingar av inflammationer och i vissa fall kan vi även erbjuda operativa åtgärder varav merparten sker på vår enhet i Ängelholm.

Röntgenundersökningar

I samma byggnad som Aleris Specialistvård har även Unilabs en av sina röntgenmottagningar. De har drop in för slätröntgen varje dag vilket innebär att du som kund ofta kan gå direkt från läkarbesöket till din röntgenundersökning. 

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. Är du privatperson är du välkommen att kontakta oss på e-mail eller telefon för mer information och bokning.

Besöksavgift för privatbetalande

Läkarbesök 1.200 kr

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta. 

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top