Skip to Content

Öron-Näsa-Halsmottagning

På Aleris Försäkringsmottagning Sabbatsberg finns en öron-, näsa- och halsmottagning som tar emot både barn och vuxna. Vi hjälper dig som till exempel besväras av tinnitus, öroninflammation, hörselnedsättning, kristallsjukan, körtelfeber, bihåleinflammation, pollenallergi, nästäppa, halsfluss, svullna halsmandlar och andra infektioner i halsen.

Öron, näsa och hals

Våra öron-, näsa- och halsläkare på Sabbatsberg utreder och behandlar dig som till exempel besväras av problem med bihålorna, nästäppa, pollenallergi och allergiska näsbesvär, hörselnedsättning, hörselgångsproblem eller har ont i halsen och lider av halsfluss eller svullna halsmandlar. På  ÖNH-mottagningen opererar vi även bort hudförändringar mm i ansiktet och på halsen.

Så kommer du till oss

De allra flesta som kommer till vår öron-näsa-hals mottagning gör det via sina sjukvårdsförsäkringar och tiderna har då bokats via det egna försäkringsbolaget. Vi tar även emot privatbetalande patienter.

Välkommen att kontakta oss.


Birgitta af Geijerstam

Specialist i öron- näsa- halssjukdomar

Aleris Försäkringsmottagning Sabbatsberg


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >


Birgitta af Geijerstam

Specialist i öron- näsa- halssjukdomar

Aleris Försäkringsmottagning Sabbatsberg

Back to top