Skip to Content

Aleris Fysiologlab Sabbatsberg, Försäkringsmottagning

På försäkringsmottagningen på Aleris Fysiologlab på Sabbatsberg möter du erfarna specialistläkare och sjuksköterskor. Till oss är du välkommen om du har en sjukvårdsförsäkring. Vi har samarbetsavtal med flesta försäkringsbolagen i Sverige. Du har också möjlighet att komma till oss som privat betalande.

På Aleris Fysiologlab vill vi alltid ge dig en så god vård och behandling som möjligt. Du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Här arbetar erfarna hjärtläkare (kardiologer), lung-, sömn- och astma-och allergiläkare. Vår astma-och allergimottagning finns på Aleris Fysiologlab vid Sophiahemmet.

Aleris Fysiologlab har också en stor verksamhet inom klinisk fysiologi där vi utför hjärt-, kärl- och lungundersökningar. Dessa undersökningar utförs på Aleris Fysiologlab på Folkungagatan, Aleris Fysiologlab vid Sophiahemmet samt på Aleris Fysiologlab på Sabbatsberg. Sömnfunktionsundersökningar utförs på Aleris Fysiologlab Sabbatsberg.

Vill du komma i kontakt med oss? Kontakta alltid ditt försäkringsbolag. Ange att du vill komma till Aleris Fysiologlab. Vi tar också emot privatbetalande kunder.

 

Våra specialister

Astma-allergi
Dr Göran Zetterberg

Lungmedicin
Stefan Hjälte
Farah Aghaie

Kardiologer/Hjärtläkare
Dr Bassem Samad
Dr Mahbubul Alam
Dr Nikolas Papadogeorgos Östlund

Sömnmedicin

Stefan Hjälte
Farah Aghaie
Nicole Höglund

Våra kliniska fysiologer >>

 

Aleris Försäkringsmottagningar i Stockholm

Aleris har ytterligare en Försäkringmottagning på Sabbatsberg, där finns andra specialiteter än de vi erbjuder här på Aleris Fysiologlab. T ex ortopedi, kirurgi, ögon och öron-näsa-hals.

Back to top