Skip to Content

Bokning, ombokning och avbokning

Avbokningar måste ske senast 24 timmar före bokad tid, vid avbokning senare kommer du att debiteras för uteblivet besök, högkostnadsskydd/frikort gäller ej. Gäller även barn.

Läs mer >

Inför ditt besök

Våra sjuksköterskor bokar samtliga besök och operationer utifrån en läkares initiala bedömning. Inför ditt mottagningsbesök är det bra om du har förberett dig med frågor. Skriv gärna ner dem så blir det lättare att komma ihåg.

Läs mer >

Patient hos oss

Vi har remisskrav för nybesök till vår mottagning. Läs mer om hur du går till väga här.

Läs mer >

Personal

Samtliga läkare är specialister inom plastikkirurgi med mångårig erfarenhet. Våra mottagningssjuksköterskor har hög kompetens och har arbetat länge med plastikkirurgi.

Läs mer >

Till dig som remittent

Vi tar emot remisser från hela landet, dock ej egenremisser. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och enligt avtal Vårdval Specialistvård.

Läs mer >

Först och främst är det viktigt att du ska komma på alla bokade besök och operationer om du inte hört något annat. Om vi behöver prioritera om och skjuta upp ditt besök så kommer vi att kontakta dig omedelbart. Det är också viktigt att du söker vård när du behöver. Om du är osäker ring 1177.

Läs mer om situationen i Stockholm

 

Back to top