Skip to Content

Allmänkirurgi

På Aleris Specialistvård Ängelholms Sjukhus erbjuder vi kvalificerad kirurgisk behandling. Vi utreder och behandlar de flesta typer av kirurgiska besvär så som ljumskbråck, gallsten, fettknutor och hemorrojder.

Erfarna kirurger

Våra kirurger har lång erfarenhet av att utreda och behandla kvalificerade kirurgiska besvär. Vi utför dagkirurgiska ingrepp och operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning.  

Operationer och behandlingar

Väntar du på operation, ortopedi- eller kirurgibedömning på något av Skånes sjukhus?

I Sverige har vi en nationell vårdgaranti som innebär att du inte ska behöva vänta längre än maximalt 90 dagar på att få specialistvård. Om du får vänta längre, ta kontakt med den mottagning du väntar på och meddela att du vill åberopa vårdgarantin och komma till Aleris, så får du hjälp.

Observera att du inte ska behöva vänta i 90 dagar på att få ett besked om när du ska få din mottagnings- eller operationstid. Beskedet om när du ska få hjälp kan du begära redan inom ett par veckor efter att sjukhuset tagit emot din remiss.

Önskar du mer information om hur du kan bli patient hos oss, vänligen kontakta asa.ahlberg@aleris.se eller telefon 0431-37 17 26.

Boka tid

  • Har du en privat sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka en tid.
  • Är du privatbetalande är du välkommen att ringa oss direkt för att boka en tid.
  • Har du åberopat vårdgarantin och valt oss som behandlare kommer vi att boka en tid åt dig.

Avbokning av inbokat besök måste ske senast 24 timmar före avtalad tid. Om du uteblir från besöket utan att ha avbokat i tid debiteras du en summa motsvarande patientavgiften.

För av- och ombokningar kontakta oss på telefon 0431-37 17 00, måndag-torsdag 13.00–14.00. Har du en privat sjukvårdsförsäkring bokar du om/av via försäkringsbolaget.  

Back to top