Skip to Content

Aleris Specialistvård Arkivgatan

På Arkivgatan i hjärtat av Göteborg ligger Aleris omtyckta center för specialistvård. Här hjälper våra erfarna specialister patienter med besvär inom en mängd olika områden. Vid behov är vi med dig hela vägen, från utredning och behandling till operation.

Från mottagning till operation

Vi erbjuder hälsoundersökningar och preventiv vård, besök hos specialist för undersökningar, utredning, behandling och operationer.

Vi har en egen operationsavdelning där våra specialister opererar allt från bråck till inkontinensoperationer och prolapskirurgi. Vi har höga kvalitets- och kundnöjdhetsresultat och gör vårt yttersta för att du ska vara nöjd. 

Med Arkivgatans breda utbud av specialister kan vi erbjuda en trygg och sammanhållen vårdkedja med korta väntetider.

Varmt välkommen till oss på Aleris Specialistvård Arkivgatan!


Läkarintyg för livförsäkring

När du ska teckna en livförsäkring eller pensionsförsäkring krävs det oftast att du genomgår en hälsoundersökning för att få ett läkarintyg. Vi erbjuder samtliga undersökningar som försäkringsbolagen önskar.

Läs mer

Våra samarbetspartners

Vill du söka vård hos oss via din sjukvårdsförsäkring? Kontakta ditt försäkringsbolag och ange att du vill ha tid på Aleris Specialistvård Arkivgatan. Vi fram emot att hjälpa dig på bästa sätt.

Läs mer
Back to top