Skip to Content

Gynekologi

Här på Aleris Arkivgatans gynekologmottagning i Göteborg hjälper vi dig med gynekologiska sjukdomar och besvär. Det kan t ex röra sig om blödningar eller svamp i underlivet, cellförändringar, livmoderhalscancer, äggstockscystor, endometrios, PMS, mensrubbningar, flytningar, slidkatarr eller problem med klimakteriet. Vi utför även gynekologiska undersökningar med HPV-test. Här träffar du erfarna och skickliga specialister inom gynekologi och obstetrik. Vi tar emot dig som är privatbetalande eller som har en privat sjukvårdsförsäkring. Varmt välkommen.

Operation

Vi har lång erfarenhet och goda medicinska resultat och opererar dig som lider av inkontinens, prolapser ( livmoderframfall) och koniseringar på vår egna operationsavdelning med ett erfaret team av narkosläkare, anestesi sjuksköterskor och operationssjuksköterskor.

 

Väntar du på prolapsoperation i Region Halland?

Vi har möjlighet att ta emot dig - och korta väntetider. Kontakta vårdgarantiservice enklast genom att logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster. Tfn: 0771-900 600 E-post: vardgarantiservice@regionhalland.se

 

Gynekologisk undersökning med HPV-test

HPV-virus (humant papillomvirus) är en sexuellt överförbar infektion som i de flesta fall läker ut av sig själv. Men infektionen kan också, i vissa ovanliga fall av virus, ge upphov till cellförändringar i livmoderhalsen. Vi erbjuder kvinnor >60 år en gynekologisk undersökning med humant papillomvirus HPV-test.

 

Erfarna gynekologer

Hos oss arbetar kompetenta och skickliga gynekologer med lång erfarenhet av behandling och utredningar inom gynekologi. Vår mottagning tar emot kunder för årliga gynekologiska kontroller, cytologiprover och problem med klimakteriet (östrogenbehandling). På mottagningen erbjuder vi även cellprovtagning och preventivmedelsrådgivning.

Back to top