Skip to Content

Gynekologi

Här på Aleris Arkivgatans gynekologmottagning i Göteborg hjälper vi dig med gynekologiska sjukdomar och besvär. Det kan t ex röra sig om blödningar eller svamp i underlivet, cellförändringar, livmoderhalscancer, äggstockscystor, endometrios, PMS, mensrubbningar, flytningar, slidkatarr eller problem med klimakteriet. Vi utför även gynekologiska undersökningar med HPV-test. Här träffar du erfarna och skickliga specialister inom gynekologi och obstetrik. Vi tar emot dig som är privatbetalande eller som har en privat sjukvårdsförsäkring. Varmt välkommen.

Operation

Vi har lång erfarenhet och goda medicinska resultat och opererar dig som lider av inkontinens, prolapser ( livmoderframfall) och koniseringar på vår egna operationsavdelning med ett erfaret team av narkosläkare, anestesi sjuksköterskor och operationssjuksköterskor.

 

Gynekologisk undersökning med HPV-test

HPV-virus (humant papillomvirus) är en sexuellt överförbar infektion som i de flesta fall läker ut av sig själv. Men infektionen kan också, i vissa ovanliga fall av virus, ge upphov till cellförändringar i livmoderhalsen. Vi erbjuder kvinnor >60 år en gynekologisk undersökning med humant papillomvirus HPV-test.

 

Gynekologisk hälsokontroll för screening av livmoderhalscancer

Som privatbetalande kund har du möjlighet att få en gynekologisk hälsoundersökning som inkluderar läkarundersökning, ultraljud och cellprov. Socialstyrelsens rekommendationer för cellprov för screening av livmoderhalscancer är vart tredje år för åldersgruppen 23-50. Efter 50 års ålder rekommenderas kontroller vart sjunde år fram till 64 år.

På mottagningen erbjuder vi även preventivmedelsrådgivning.

 

Erfarna gynekologer

Hos oss arbetar kompetenta och skickliga gynekologer med lång erfarenhet av behandling och utredningar inom gynekologi. Vår mottagning tar emot kunder för årliga gynekologiska kontroller, cytologiprover och problem med klimakteriet (östrogenbehandling).


Integritetspolicy

För att Aleris ska kunna ge god och säker vård behöver vi behandla personuppgifter. Ta gärna del av Aleris Integritetspolicy här.

Läs mer >

Back to top