Skip to Content

Dietist Malmö

Privat – Försäkring

Boka

Matvanor lägger en viktig grund för hälsa och kan skapa goda förutsättningar för rehabilitering. Vi erbjuder kostrådgivning för att bidra till goda matvanor för din hälsa.

Hur vi kan hjälpa dig

Vår dietist hjälper dig med kostrådgivning för att bidra till goda matvanor för din hälsa. Vi erbjuder också kostbehandling av livsstilsrelaterade sjukdomar.

Symtom

  • hjärt-kärlsjukdomar
  • högt blodtryck
  • IBS (irritable bowel syndrome)
  • stressrelaterade besvär
  • typ 2-diabetes
  • övervikt.

Att äta rätt är viktigt för att må bra och hålla sig frisk. Maten vi äter kan påverka hur vi känner oss och hur våra kroppar mår. Kostförändringar kan vara en nyckel vid hälsoproblem.

Kostrådgiving efter hälsoundersökning

Om du har varit på en hälsoundersökning hos oss och vi har sett att din hälsa kan förbättras genom kostförändringar kan det vara bra att träffa vår dietist. Tillsammans pratar vi om dina matvanor och hittar sätt att äta som passar dig och dina mål bäst. 

InBody kroppsmätning

För dig som vill kolla upp din status så erbjuder vi kroppsammansättningsmätning med InBody 270. InBody mäter din kroppssammansättning i förhållande till muskel-, vatten- samt fettmassa. Du får även ut ett värde på mängden visceralt fett samt hur din muskelmassa är fördelad.

Mätningen tar 15 sekunder och gör det möjligt att följa upp din status regelbundet, utefter dina mål med kost, träning eller viktnedgång. Vår dietist går igenom resultatet med dig och erbjuder även individanpassade kostråd för att optimera din livsstilsförändring utefter just ditt behov och din målsättning. 

Mätningen görs med fördel på morgonen, då man bör vara fastande vid mätning. Fler instruktioner om förberedelse får du vid bokning.

Bokning

Vid bokning ingår ett besök hos dietist med fokus på det du sökt hjälp för. För bästa behandlingsresultat rekommenderas alltid att boka minst ett återbesök.

Vad kostar det?

Dietist, kostrådgivning, nybesök: 
Videomöte eller fysiskt besök: 45 minuter, 1 500 kronor.
Dietist, kostrådgivning, återbesök: 
25 minuter, 1 000 kronor.
Kroppsmätning, inklusive genomgång av resultat:
15 minuter, 295 kronor.
Kroppsmätning, inklusive genomgång av resultat och individanpassad kostrådgivning av dietist:
60 minuter, 1 795 kronor.

 

Inför besöket

Ta med giltig legitimation. Hos oss kan du bara betala med kort. Om du inte skulle dyka upp eller ändrar bokningen mindre än 24 timmar innan avtalad tid får du ändå betala för besöket.

Boka tid

Våra e-tjänster

För dig som har BankID är det enkelt att sköta de flesta ärenden själv.

  • Ställa frågor
  • Boka om eller boka av
  • Förnya recept
  • Beställa journalkopior
Logga in

Telefon

Våra telefontider är vardagar kl. 8.30–11.

Ring 010-169 00 00

Om mottagningen

Du hittar kliniken och våra skickliga specialister i fräscha, moderna lokaler på Malmö Arena, ett stenkast från Hyllie station som du enkelt når med tåg och lokaltrafik.

Vi tar hand om dig

Förutom att erbjuda en högkvalitativ vård, lägger vi också mycket fokus på att ett besök hos oss ska vara en positiv upplevelse. Du kan känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Hos oss är det alltid samma läkare som följer dig genom hela behandlingen.

Back to top