Skip to Content

Allmänmedicin

På vår privata mottagning för allmänmedicin på Aleris Specialistklinik Hötorget utreder och behandlar vi allt inom allmänmedicin. Det kan till exempel gälla högt blodtryck, diabetes, depression, sömnproblem, astma, ledvärk, luftvägsinfektion och hudutslag. Vi tar emot patienter med sjukvårdsförsäkring.

Erfarna specialister utreder och behandlar

Här träffar du läkare med lång erfarenhet från primärvård och privatmottagning. Vårt mål är att ge dig den bästa behandling och omvårdnad som du behöver. Både i hälsoförebyggande och vårdande syfte ser vi till att lära känna dig så att du får rätt hjälp.

Om du har flera olika sjukdomar eller symtom kan allmänläkaren ta hand om dem samtidigt eller vid en serie besök, och du behöver inte gå till fler olika ställen för att få hjälp. Ett visst symtom, som huvudvärk, ont i magen eller trötthet, kan också bero på olika sjukdomar. Vår allmänläkare utreder orsaken och ger rätt behandling direkt eller skickar remiss till annan specialist om det behövs.


Läkarintyg

Vi utfärdar de allra flesta intyg.

 

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. 

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta. 

Välkommen att kontakta oss.

 


Integritetspolicy

För att Aleris ska kunna ge god och säker vård behöver vi behandla personuppgifter. Ta gärna del av Aleris Integritetspolicy här.

Läs mer >

Back to top