Skip to Content

Basal Hemsjukvård

Basal Hemsjukvård

Kvällar, nätter och helger

Basala Hemsjukvården är vana att hantera, planera och utför sina uppdrag väl. Det är en hel del patientbesök som utförs dagligen men som personalen har stor erfarenhet av att kunna hantera mycket professionellt. Det gäller personal, patienter och all logistik kring det. Uppdragen förmedlas till oss från patientens husläkarmottagning/vårdcentral. 

 

En förlängning av vården när din vårdcentral är stängd.

Våra Hemsjukvårdsteam för basal hemsjukvård utför uppdrag från klockan 17:00 till 08:00, vardagar och hela dygnet under helger och röda dagar både i västerort och i nordvästra delen av länet. 

Aleris Närsjukvård arbetar starkt med närhetsprincipen och har därför satsat på mindre team närmre patienten för att snabbt nå dem i området. Vårt mål är att skapa trygghet och bidra med bästa möjliga service.

 

En del av uppdraget styrs från 1177 Vårdguiden.

Behov av medicinsk bedömning i hemmet förmedlas via 1177  Vårdguiden. Bedömningsbesök genomförs av våra sjuksköterskor eller distriktssköterskor.


Lediga jobb

Lediga jobb

Här kan du se vilka tjänster som är lediga just nu. Välkommen med din ansökan!

Läs mer >

Vi tar ansvar för att specialistsjuksköterskans kompetens tas tillvara!

Vi tar ansvar för att specialistsjuksköterskans kompetens tas tillvara!

Vi arbetar enligt vår kompetensmodell för sjuksköterskor som innebär tydliga karriärvägar, tid för kompetensutveckling och reflektion, samt tid för förfogande för balans mellan arbete och fritid.

Läs mer >

Vi är HBTQ-certifierade

Vi är HBTQ-certifierade

Verksamheterna har genomgått utbildningsprocessen för certifiering och arbetar för att kontinuerligt upprätthålla våra medarbetares kompetens.

Läs mer >

Verksamhetsförlagd utbildning - VFU

Verksamhetsförlagd utbildning - VFU

Välkommen att lägga din verksamhetsförlagda utbildning hos oss! Som student/elev förväntas du ta ett eget ansvar för ditt lärande och för samarbetet med patienter, vårdteamet och din handledare.

Läs mer >

Back to top