Skip to Content
Aleris Ögon

Ögonvård med hög medicinsk kvalitet, nöjda patienter och korta väntetider.

Lättillgänglig ögonvård, med och utan remiss

Hos oss är det enkelt att få hjälp med ögonen. Våra ögonkliniker hittar du på en rad olika platser i Sverige och vi tar gärna emot dig, vare sig du har remiss eller inte. Dessutom behöver du inte vänta länge, våra köer är korta.

Har du ögonbesvär? Våra specialister hjälper dig.

På våra ögonmottagningar träffar du erfarna specialistläkare och ögonsjuksköterskor. Vi håller en erkänt hög medicinsk kvalitet, har korta kötider och mycket nöjda patienter.

aleris_ogon-4_webb.jpg

På Sabbatsbergs sjukhus mitt i Stockholm ligger Europakliniken. Här återfinns några av Europas bästa kompetenser inom ögonkirurgi. Kliniken hanterar de flesta områden som rör ögat och dess sjukdomar.

aleris_ogon-10_webb.jpg

På våra ögonmottagningar träffar du alltid erfarna specialistläkare, ögonsjuksköterskor och optiker som kan hjälpa dig vidare med dina besvär.

aleris_ogon-12_webb03.jpg

Många blir naturligtvis oroliga när gråstarr successivt försämrar synen. En operation är den enda behandlingen. Ingreppet är både enkelt och väldigt vanligt.

aleris_ogon-11_webb.jpg

”Jag satt på tolfte raden och kunde se ansiktena på scenen, det var en underbar känsla.” Ulla Pejerud, patient gråstarrsoperation.

Vill du bli kontaktad angående ögonbesvär?

Vi hjälper dig gärna att komma vidare. Lämna ditt namn och nummer så ringer vi upp dig snarast möjligt.

Namn

Telefonnummer

Vet du vilken mottagning du vill kontaktas av?

 

symbol_1x-1.png

“Fint bemötande. Tydlig information.
Snabb behandling, inga väntetider”

Citat ur patientenkät


Back to top