Skip to Content

Ögonmottagning

På våra mottagningar utförs alla undersökningar av våra specialistläkare, ögonsjuksköterskor och optiker. Vi undersöker dina ögon för synnedsättning, grå- och grön starr (Glaukom) och diabetes. Du kan även komma till oss vid blödning i ögat, akut bindhinneinflammation eller glaskroppsavlossning.

Ögonskador kan bero på många olika saker och kan vara lindriga eller mer allvarliga. Det kan skava och/eller svida i ögat, bli rött och irriterat, det kan tåras och du kan bli känslig för ljus. Du kan också uppleva att din syn förändras. Många av de ögonproblem och obehag som du upplever kan vi i de flesta fall behandla med hjälp av droppar som återfuktar, smörjer eller dämpar inflammation om besväret inte läker ut av sig själv, vilket det många gånger gör.

Känner du dig osäker på hur allvarligt ditt problem är, så hör av dig till oss på Aleris Ögon. Våra specialistläkare, ögonsjuksköterskor och optiker undersöker dina ögon för synnedsättning, grå starr och Glaukom (grön starr), diabetes och andra besvär för att ge dig bästa möjliga behandling.

Till våra ögonmottagningar kan du komma utan remiss. Vissa av våra mottagningar erbjuder vård för dig med privat sjukvårdsförsäkring och de flesta tar emot dig som betalar vården helt privat.

 

Back to top