Skip to Content

För dig som är gravid

 

Barnmorskemottagning

Aleris Ultragyn Barnmorskemottagning hjälper vi dig under hela din graviditet, från inskrivning till efterkontroll. Tillsammans med våra erfarna barnmorskor på barnmorskemottagningen gör ni upp en vårdplan där fokus ligger på att du ska känna dig trygg och säker under hela graviditeten.

Du är även välkommen tilll vår barnmorskemottagning för preventivmedel, graviditetstest eller dagen efter piller (för dig under 25 år). 

 

Ultraljud

På våra ultraljudsmottagningar i Stockholm och Umeå utför vi ultraljud vid graviditet samt fosterdiagnostiska prover. Vi välkomnar alla gravida från vecka 8.

 

Abort

Är du gravid och önskar att avbryta din graviditet kontakta oss på abortmottagningen. På Aleris Ultragyn Sabbatsberg hjälper vi dig som är abortsökande. Vi erbjuder medicinsk abort fram till graviditetsvecka 9+0 dagar räknat från sista mens första dag. Kirurgisk abort finns att tillgå från graviditetsvecka 7+0 dagar till 12+0 dagar.

Det finns möjlighet att få kuratorssamtal för de som vänder sig till oss, vi erbjuder tidsbokade samtal enskilt eller med din partner för den som har motstridiga känslor inför ett abortbeslut. Stödsamtal kan även bokas efter abort. Samtalen är kostnadsfria och bokas för patienter i samband med något av besöken. 

 

Back to top