Skip to Content

Rygg och NackeAleris thumbnail - 540x663 - utkast patientbilder - 1.jpg

Åter stark i själ och kropp- utan smärta.

Hos Aleris Ryggkirurgi får Lina kontakt med specialistläkare Bojan Enchev som diagnostiserar ”segmentell rörelsesmärta” - och den går inte att rehabilitera bort. Efter mötet med Aleris och Bojan känner Lina hopp igen.

Läs linas resa med segmentiell rörelsesmärta >

Aleris thumbnail - 540x663 - utkast patientbilder - 2.jpg

Jag fick snabb, professionell och fin omvårdnad – när jag som mest behövde det.

Vanligtvis innebär klippningen av gårdens tackor ett angenämt jobb för Leif Malmqvist på Stora Sundby gård - ända till den stunden en vårdag 2020, då han behövde lyfta en av dem som var extra bångstyrig. Leif hade haft känningar i ryggen tidigare på grund av ett diskbråck men nu blev situationen riktigt akut.

Läs Leifs liv med och utan diskbråck >

Aleris thumbnail - 540x663 - utkast patientbilder - 4.jpg

Beslutet jag tog att göra en ”second opinion” ledde mig till Aleris Ryggkirurgi och ett nytt liv.

Kirurg Mario Ruiz och övriga inblandade hos team Aleris ser inte att jag behöver göra en steloperation utan i mitt fall räcker det att frilägga nerverna och rensa kanalerna. Det kändes oerhört tillfredställande att få den informationen och jag fick direkt ställa mig i en akutväntkö och inom fyra veckor hade jag en återbudstid inplanerad.

Följ Ingvors resa >

Aleris thumbnail - 540x663 - utkast patientbilder - 3.jpg

En gåva att få sådan hjälp- jag fick ett nytt liv tillbaka

Kaj hade den närmaste tiden klarlagd - ett krävande jobb med pendlartid i veckorna och en stundande atlantsegling. Men som så många andra förstod Kaj inte allvaret bakom smärtorna som sakta smög sig på, primärt med en molande värk och strålningar ner i höften.

Läs mer om Kaj´s spinal stenos opertaion >

Back to top