Skip to Content

Välkommen till Aleris Psykiatri

Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm. Vi bedriver psykiatrisk behandling individuellt och i grupp. 

 

Ny patient?

Första kontakten med oss sker vanligtvis genom att du ringer och gör en egenanmälan eller att du har fått en remiss från annan vårdgivare. 
Läs mer

Akutvård

Aleris Psykiatri har två jourenheter, en i Rinkeby och en på Danderyds sjukhus. Nedan kan du läsa om vilken mottagning du kan kontakta.
Läs mer

 

Allmänpsykiatri

Allmänpsykiatriska mottagningar för patienter över 18 år finns i Spånga, Kista, Mörby, Täby, Vallentuna, Åkersberga och på Lidingö.
Läs mer

 

Psykosvård

För personer med psykotiska symptom erbjuder vi utredning, bedömning och behandling vid mottagningarna på Danderyds sjukhus, Lidingö, Rinkeby, Täby och Åkersberga.
Läs mer

 

Heldygnsvård

Vid behov av psykiatrisk heldygnsvård samarbetar våra mottagningar i Kista, Spånga och Rinkeby i första hand med Norra Stockholms psykiatri vid S:t Görans sjukhus.
Läs merNy patient

Första kontakten med oss sker vanligtvis genom att du ringer och gör en egenanmälan eller att du har fått en remiss från annan vårdgivare.

Läs mer >

Praktisk information

Här hittar du information om riktlinjer vid återbud och recept, gällande patientavgifter, sammanhållen journal, tystnadsplikt och sekretess, personuppgifter samt vem du kan kontakta om du har klagomål eller synpunkter på vården du får.

Läs mer >

Återbud och recept

Lämna alltid återbud om du inte kan komma, även om det är mindre än 24 timmar till besöket. Det är många som vill komma till oss, då kan vi ge tiden till någon annan.

Läs mer >

Vanliga frågor till Aleris Psykiatri

Vi svarar på era vanligaste frågor.

Läs mer >


För remittenter

Om patienten inte är folkbokförd i vårt upptagningsområde ber vi er ange valfrihetsvård om det är patientens eget val. Om detta inte framgår i remissen kommer vi att kontakta dig innan vi tar ställning till remissen.

Läs mer >

Back to top