Skip to Content

Vaccination mot covid-19

uppdrag-stockholm.png

Aleris bidrar till breddvaccineringen av covid-19 på uppdrag av Region Stockholm. Du hittar oss centralt på Hötorget i Stockholm.

Information om vaccinationen uppdateras löpande på denna sida.


Vilka får vaccinera sig hos oss?

Just nu kan du som är född 2005 eller tidigare boka kostnadsfri vaccinering mot covid-19 hos oss på Aleris Hötorget i Stockholm. De äldsta och personer i riskgrupp prioriteras först. Du behöver inte vara listad hos Aleris eller bosatt i region Stockholm för att vaccinera dig hos oss.

Vi finns på Holländargatan 5 i Stockholm. (Nära t-bana och bussar, närmsta station: Hötorget).

Boka tid via appen Alltid öppet

Du som har BankID eller Freja e-id plus bokar via appen Alltid Öppet. Har du inte möjlighet att boka digitalt kan du ringa för att boka tid. Det finns telefonlinjer på svenska, engelska, arabiska, somaliska, persiska, finska, polska, ryska, spanska och tigrinja. Läs mer om hur du går till väga på 1177.se

Vi vill gärna undvika kö, så kom max 5 minuter innan din bokade tid. Använd munskydd, glöm inte att ta med giltig legitimation och tänk på att hålla avstånd.

Vaccinationsbevis

Vi på Aleris utfärdar inga vaccinationsbevis, det är E-hälsomyndigheten som ansvarar för dessa. Läs mer och hämta ditt vaccinationsbevis här.

 

Varmt välkommen!


Besökslättnader inom Aleris verksamheter

Nu lättas flera restriktioner. Det här gäller för dig som söker vård, besöker en inneliggande patient samt medföljande till patienter som besöker öppenvårdsverksamheter.

Läs mer >


Tillhör du en riskgrupp?

Våra Specialister reder ut myter och ger dig råd i den aktuella coronakrisen

Läs mer om Riksgrupper >

Back to top