Skip to Content

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Till Aleris Specialistvård Sabbatsberg i Stockholm är du välkommen som behöver specialistsjukvård inom ortopedi, hjärta-kärl och ögon. Vi tar emot både barn och vuxna. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Erfarna specialister

Vår verksamhet omfattar flera specialistläkarmottagningar samt en operationsavdelning där du möter erfarna specialister. Vi har även en komplett röntgenavdelning och ett laboratorium.

Remiss är en fördel

För att vi bättre ska kunna bedöma vårdbehovet är det en fördel om du har remiss till våra läkarmottagningar. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Läs mer om vad som gäller angående remiss under respektive mottagning. 

Boka tid och lämna återbud

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. 

Telefonsystemet Tele-Q är enkelt att använda

På våra mottagningar i Sabbatsberg använder vi oss av ett telefonsystem som heter Tele-Q. Tele-Q är en uppringningstjänst som innebär att du slipper vänta i långa telefonköer. Istället för att vänta i telefonen knappar du in eller pratar in ditt telefonnummer och blir uppringd av oss senare under dagen.

Du får ett besked om vilken tid du kommer att bli uppringd under dagen. Du kan alltid göra ändringar i efterhand om det skulle bli något fel. 

Ibland kan det hända att vi har hög belastning på systemet då väldigt många patienter ringer till oss. Vi hinner tyvärr då inte besvara alla samtal under dagen. Istället får du ett besked om att telefonkön är full och att du får återkomma nästkommande vardag.

Centralt i Stockholm med bra kommunikationer

Aleris Specialistvård Sabbatsberg ligger centralt i Stockholm med Odenplan som närmaste tunnelbane- och pendeltågstation (Citybanan). Buss 61 och 50 stannar precis utanför, hållplats Sabbatsbergs Sjukhus.

Det finns bra med parkeringsmöjligheter utanför ingången på Olivecronas väg 1 men även utanför ingången till Sabbatsbergs sjukhus, Olivecronas väg 5.

 

Plastikkirurgi - flyg - och dykmedicinska undersökningar- hälsoundersökningar

Aleris erbjuder även ett antal andra tjänster på Sabbatsberg, som inte omfattas av vårt avtal med Stockholms läns landsting, såsom exempelvis plastikkirurgi och på vår mottagning  Aleris Fysiologlab Flyg- och Dykmedicinsk Centrum, erbjuder vi till exempel flyg - och dykmedicinska undersökningar, hälsoundersökningar och utfärdande av medicinska intyg.

Försäkringsmottagning

Vi har även en försäkringsmottagning som erbjuder ett unikt utbud av sjukvårdsservice för privatbetalande patienter och patienter med sjukvårdsförsäkringar där vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper de dig att komma till oss.

Välkommen att kontakta oss.


Andrea Vlastos

Specialistläkare

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Andreas Aly

Specialist i gastroenterologi

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Anne Cornett

Sjuksköterska

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Anne Eriksson

Sjuksköterska och uroterapeut

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Björn Blomberg

Specialist i gastroenterologi

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Despina Stålberg Katsika

Specialist i gastroenterologi

Aleris Specialistvård Sabbatsberg


Back to top