Skip to Content

Mitt besök på Aleris

Möt våra anställda och våra patienter, följ med i vad som är på gång på Aleris och få information som är relevant inför ditt besök hos oss. Läs och se patienter själva berätta om sina erfarenheter av sin kontakt med Aleris.

reception_hero.jpg

Ska du besöka Aleris?

Boka, avboka eller följa med någon? Här svara vi på de vanligaste frågorna.

Vanliga frågor och svar inför ditt besök hos oss >


Linda Wahlström.jpg

Linda fick en ny höft och återfick sitt aktiva liv

Linda Wahlströms liv begränsades allt mer av en, vad hon trodde, ostretchad höft. Det aktiva livet med barn, båt, hund och familjeföretaget Vaxholm Bed & Breakfast blev lidande. Idag har hon en höftprotes och uppskattar att kunna göra de mest vardagliga saker igen.

Lindas story >

Sven_Erik2_reception.JPG

Kort väntetid minskade mitt lidande

Efter lång tid med domningar i benen, svårt att stå och sitta längre tid konstaterades spinal stenos. Lösningen är operation.

följ Sven-Eriks ryggoperation >

MarjoX.JPG

Marjos knöl i bröstet var elakartad

I de flesta fall är en knöl i bröstet ofarlig. Men i Marjos fall visade det sig vara en elakartad tumör. Hon blev utredd, opererad och behandlad på Aleris Christinakliniken.

Marjos story >


skjorta-som-inte-gar-att-knappa.jpg

Riskgrupp covid-19:Fetma

-Det vi vet är att fetma har en restriktiv påverkan på lungfunktionen. Har du en stor kroppshydda så är det svårare att använda hela lungkapaciteten och särskilt om du blir sjuk och blir liggandes, säger Bengt Orrenius, specialistläkare i kirurg på Aleris Obesitas.

Läs mer >

Sabb_Maria_Daniel.jpg

Riskgrupp: Hjärt och kärlsjukdom

Maria Daniel, specialist inom kardiologi och invärtesmedicin, Aleris Sabbatsberg Sjukhuset

Läs mer om hjärt- och kärlsjukdom och Coronaviruset >

riskgrupp_diabetes.jpeg

Riskgrupp: Diabetes

Det bästa du kan göra just nu är att hålla koll på ditt blodsocker. Selwan Khamisi, specialist i endokrinologi, Aleris Sabbatsbergs sjukhus ger råd om vad som är viktigt att tänka på för dig som har diabetes i coronatider.

För dig som är diabetiker >

Back to top