Aleris Vårbacka Plaza – äldreboende i Huddinge

Välkommen till Aleris Vårbacka Plaza, ett äldreboende vackert beläget vid Mälaren i Vårby gård, Huddinge. Hos oss har vi hälsa som tema och kvalitet i centrum. Det genomsyrar allt från inredning till mat och aktiviteter.

Ålderdomshemmet byggdes år 2013 och piffades upp utifrån hälsotema år 2016. Naturens element har flyttat in i inomhusmiljön för att skapa en rogivande atmosfär. Bland annat har vi skapat en populär inomhusträdgård (plaza) med kafé för umgänge, avkoppling och vila. Aleris Vårbacka Plaza har wifi.

Modernt äldreboende med hälsa som tema

Vi arbetar med ”Hälsa” som tema, något som genomsyrar hela verksamheten. Här står hälsan i centrum och påverkar inredning, den dagliga verksamheten och våra aktiviteter. Boende och besökare vistas i en miljö där man känner avkoppling och närhet till vattnet och naturen.

Våra medarbetare pratar många olika språk

Aleris Vårbacka Plaza har medarbetare som pratar många olika språk, frånsett svenska och engelska. Hos oss finns medarbetare som behärskar turkiska, arabiska, persiska, ryska, kinesiska, assyriska, kurdiska, estniska och tigrinia.

Tack vare att vi är en mångkulturell verksamhet bjudervi våra boende på mat och musik från olika länder. Det sätter guldkant på vardagen och öppnar upp för nya samtal och intryck, för såväl våra boende som våra medarbetare.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Naturnära vid mälaren i Vårby gård, Huddinge

Aleris Vårbacka Plaza är ett modernt, nybyggt äldreboende beläget i Vårby Gård söder om Stockholm. Boendet ligger på en höjd med utsikt över Mälaren och Vårbyfjärden. Från varje lägenhet skymtas Mälaren och de stora fönstren bjuder på närhet till djurliv och grönska. I närområdet finns vatten, skog, kolonilotter och Vårby brygga som skapar en vacker naturskön omgivningarna kring äldreboendet.

Vi arbetar lite extra med omsorg och trygghet genom att varje boende har en egen kontaktperson för extra stöd samt att alla våra lägenheter har trygghetslarm. Våra avdelningar arbetar med inriktning omvårdnad/somatik och demens. Vi arbetar med Aleris kunskapscentrum för demens vilket innebär att vi erbjuder den bästa och mest efterfrågade vården och omsorgen för personer med demenssjukdom.

Vill du bo hos oss?

Välkommen att besöka vårt boende! Vi visar dig gärna runt och berättar mer om vår verksamhet och svarar på dina frågor. Framför till biståndshandläggaren i din kommun att du önskar bo på Vårbacka Plaza om du känner att Aleris Vårbacka Plaza är rätt för dig.

Bo hos oss utan biståndsbeslut

Vi tar även emot dig som saknar biståndsbeslut. Aleris Vårbacka Plaza erbjuder dig permanent plats, för en kort tid som avlastning eller t.ex. några veckor över sommaren. Du får då tillgång till allt vi erbjuder: läkare, sjuksköterska, mat, aktiviteter, o.s.v. Kontakta oss för mer information.

Du som är hyresgäst hos Aleris Omsorg AB har möjlighet att betala dina fakturor via autogiro. Klicka på länken och läs mer om det.

Verksamhetschef

Jeanette Wahlberg är verksamhetschef på Aleris Vårbacka Plaza i Vårby, Stockholm.

Till toppen av sidan