Skip to Content

Närsjukvård

Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård erbjuder ett unikt vårdkoncept genom den helhetssyn på patienten som blir möjlig tack vare kombinationen av våra specialiserade slutenvårdsenheter och vår stora öppenvårdsverksamhet.

Vi bedriver verksamhet med avancerad sjukvård i hemmet - ASIH, närakuter, rehabilitering och specialiserad palliativ vård. Vi har även ett omfattande uppdrag inom basal hemsjukvård, kvällar, nätter och helger. 

Du ska alltid känna dig välkommen och trygg hos oss

En del träffar oss en gång, andra återkommande men varje möte är lika viktigt. Vi möter människor i alla slags situationer och sinnesstämningar. Oavsett vilken skapar vi trygghet och förtroende i våra möten med patienter och närstående såväl som med samarbetspartners, remittenter och kollegor.


Vill du jobba hos oss i Aleris ASIH, och möta patienterna i deras egna hem.

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska och som vill jobba med ett nära stöd från kollegor och team, men även dig som tycker om att arbeta självständigt.

Läs mer

Vill du arbeta med oss på Lidingö, arbetsplatsen som genomsyras av gott samarbete?

Är du leg sjuksköterska och önskar nya möjligheter? Vår arbetsplats genomsyras av gott samarbete, god struktur, korta beslutsvägar. 

Läs mer
Back to top