Skip to Content

Specialistvård

Vad kan vi hjälpa dig med?

På våra verksamheter möter du specialister inom ett antal olika medicinska områden. Vi har både specialistläkarmottagningar och operationsavdelningar. Här kan du se vad du kan få hjälp med och var närmaste mottagning eller klinik finns.

Specialistvård Aleris

Barnsjukvård

För barn med t ex astma och epilepsi

Våra barnspecialister utreder, behandlar och följer upp barnmedicinska sjukdomar, som till exempel allergi, astma, tillväxtstörningar och epilepsi.

Läs mer >

Gynekologi & Graviditet

Gynekologisk sjukvård, ultraljud för gravida & preventivmedelsrådgivning

Till oss kan du komma som är gravid, som vill ha preventivmedelsrådgivning eller som behöver utredning och behandling av sjukdomar i livmoder och äggstockar.

Läs mer >

Hjärta & Kärl

På Aleris träffar du erfarna hjärtspecialister.

Sjukdomar i hjärt- och kärlsystemet är mycket vanliga och utgör den största sjukdomsgruppen i Sverige. Våra hjärtläkare/kardiologer utreder och behandlar exempelvis hjärtsvikt, hjärtrytmrubbningar och kranskärlssjukdom

Läs mer >

Kirurgi

För utredning och besvär av exempelvis ljumskbråck, nageltrång & hemorrojder

På våra mottagningar utreds och behandlas patienter med besvär av till exempel ljumskbråck, navelbråck, åderbråck, hudförändringar, nageltrång, bölder och anala besvär. Vi utreder och behandlar även sjukdomar i bukens organ som gallsten och sura uppstötningar samt hud- och mjukdelsförändringar.

Läs mer >

Onkologi

Utredning och behandling av cancersjukdomar

Här finner du en onkologisk specialistmottagning med inriktning på bröstdiagnostik, behandling och uppföljning av bröstcancer. Vi utför trippeldiagnostik för bästa resultat. Här finns också ett flertal läkare som erbjuder specialistbedömning och second opinion inom andra cancersjukdomar.

Läs mer >

Ortopedi & Sports Medicine

Skador och besvär i rörelseorganen

Hos oss får du förstklassig medicinsk vård och behandling om du har smärta eller har skadat dig i rörelseorganen. Aleris bedriver allmänortopedi och Sports Medicine från Umeå i norr till Malmö i söder.

Läs mer >

Sömn & Snarkningar

För utredning och behandling av snarkning och andningsuppehåll i sömnen.

Var tredje person i Sverige har sömnproblem då och då men ofta är problemen inte så långvariga och går över av sig själva. Beroende på hur stora besvär det innebär finns olika hjälp att få.

Läs mer >

Urologi & Uroterapi

Bedömning, undersökning och behandling

Behandling av urinvägarnas sjukdomar hos kvinnor och män samt av manliga könsorgan och prostata.

Läs mer >

Öron-Näsa-Hals

För utredningar och behandlingar av sjukdomar i öron-näsa-halsregionen.

Här kan du få både medicinsk och kirurgisk behandling av sjukdomar i öron-, näs- och halsregionen.

Läs mer >

Back to top