Skip to Content

Känner du att det är dags att lära dig något nytt?

Vill du arbeta mer självständigt och med en patient i taget. Om det dessutom är så att du längtar efter att arbeta närmre ditt hem har vi jobbet du är intresserad av!

Vi bedriver avancerad sjukvård i hemmet, ASIH vilket är ett komplement till sjukhusvården. Som sjuksköterska inom ASIH vårdar du patienter med komplexa medicinska behov i hemmet.

Vanliga diagnoser är cancer, hjärtsvikt, kol, neurologiska sjukdomar och infektioner. Vi har ett stort uppdrag där både kurativa och palliativa patienter vårdas.

Välkommen till oss i

Haninge, Nynäshamn, Tyresö,

Botkyrka/Huddinge och Södertälje

Vi söker nu sjuksköterskor antingen för tillsvidareanställning, både dag och natt, sommarvikarier och timanställda till våra ASIH-enheter i Haninge, Nynäshamn, Tyresö, Botkyrka/Huddinge och Södertälje.

Hos oss är medarbetarna det viktigaste vi har. Utan all den kompetens och de professionella insatser som görs varje dag, är vi ingenting. Vi månar om våra medarbetare genom att skapa trygghet, ha sunda värderingar och god arbetsmiljö.

Du är varmt välkommen att hospitera, för att känna in hur vi har det och få en inblick i vad det skulle kunna innebära att arbeta med oss.

En del av Aleris

Från och med 1 april är vi en del av Aleris AB. Vårt nya namn är Aleris Närsjukvård vilket innebär att vi kommer att byta logotype men också att en hel del annat sker med vårt varumärke och webb www.alerisnarsjukvard.se. Men vi är samma personer, verksamhet men ett helt nytt namn och utseende.

Back to top