Skip to Content

Fertilitetsklinik

På Aleris Fertility möter du ett team med några av de mest kompetenta och erfarna specialisterna inom området. Behandlingen sker på Danmarks största privata sjukhus i Köpenhamn, med tillgång till alla de experter som du kan behöva för en optimal behandling och stöd under hela fertilitetsförloppet.

Vi har investerat i den senaste tekniken inom området fertilitet för att säkerställa de bästa förutsättningarna för graviditet. Därmed får du den trygghet du förtjänar.

Precis som Aleris Hospital är Aleris Fertility en del av Aleris-gruppen. Du kan därför veta att du är i de bästa händerna med oss.

Vi gör det svåra enkelt

Vi är med dig under hela resan och stöttar dig längs vägen. En fertilitetsbehandling skräddarsys efter just dina behov, och våra specialister följer dig noga hela vägen så att förloppet optimeras och du får största möjliga chans att bli gravid.

Vi hjälper alla

Vi hjälper ensamstående kvinnor, heterosexuella och lesbiska par från hele Norden och erbjuder alla former av fertilitetsbehandlingar:

Aleris-Hamlet Fertility

Vi gör det svåra enkelt. På Aleris-Hamlet Fertility har vi en vision om en mer balanserad fertilitetsbehandling med mer tid för varje enskild patient.

Back to top