Skip to Content

Mage & Tarm

Undersökningar av mage och tarm

På Aleris specialistmottagningar för gastroenterologi utförs endoskopiska undersökningar i mage och tarm. Några exempel på sjukdomar som kan undersökas via en endoskopisk undersökning är IBS (irritable tar syndrome), magsår, glutenintolerans, laktosintolerans, diarré, förstoppning, ulcerös kolit, Crohns sjukdom, leversjukdomar, misstänkta tumörer med mera.  

Mottagningarna är modernt utrustade och alla nödvändiga undersökningar kan utföras på plats. Några mottagningar har särskilda möjligheter, som till exempel att undersökningar kan genomföras under narkos eller att du som patient har möjlighet att träffa en psykolog/KBT-terapeut som en del i behandlingen.

Alla våra läkare har specialistkompetens i gastroenterologi och lång erfarenhet av gastroenterologiska sjukdomar. Även sjuksköterskor på Aleris gastroenterologiska mottagningar är specialistutbildade.

Välkommen att kontakta oss.

 

Endoskopiska undersökningar

Gastroskopi, koloskopi och sigmoideskopi

På Aleris träffar du erfarna specialister för undersökning och behandling av dina besvär inom mage-tarm. Vi utför olika typer av endoskopiska undersökningar såsom gastroskopi, koloskopi och sigmoideskopi för att kunna ställa rätt diagnos och behandla dig på bästa sätt.

Läs mer >Janica Åkerbäck

Sjuksköterska

Aleris Specialistvård Handen

Qayium Nekzada

Specialist i gastroenterologi

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Ann-Helen Stensröd

Undersköterska

Aleris Specialistvård Handen

Anette Prytz

Verksamhetschef Endoskopi & Biträdande Verksamhetschef Försäkring

Aleris Endoskopi Handen
Aleris Endoskopi Skärholmen
Aleris Försäkringsmottagning Sabbatsberg

Jeanette Georgieva

Psykiatrikter

Aleris Försäkringsmottagning Sabbatsberg

Johan Bark

Specialist i gastroenterologi

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Back to top