Skip to Content

Mage & Tarm

På Aleris specialistmottagningar för gastroenterologi utförs endoskopiska undersökningar i mage och tarm. Några exempel på sjukdomar som kan undersökas via en endoskopisk undersökning är IBS (irritable bowel syndrome), magsår, glutenintolerans, laktosintolerans, diarré, förstoppning, ulcerös kolit, Crohns sjukdom, leversjukdomar, misstänkta tumörer med mera.  

Mottagningarna är modernt utrustade och alla nödvändiga undersökningar kan utföras på plats. Några mottagningar har särskilda möjligheter, som till exempel att undersökningar kan genomföras under narkos eller att du som patient har möjlighet att träffa en psykolog/KBT-terapeut som en del i behandlingen.

Alla våra läkare har specialistkompetens i gastroenterologi och lång erfarenhet av gastroenterologiska sjukdomar. Även sjuksköterskor på Aleris gastroenterologiska mottagningar är specialistutbildade.

Välkommen att kontakta oss.

En del av vårt utbud ingår i den offentligt finansierade vården. Andra delar är tillgängliga för dig som är privatbetalande eller har privat sjukvårdsförsäkring. Läs mer på respektive behandling och enhet.

 


Back to top