Skip to Content

Aleris Ultragyn Ultraljudsmottagning

Här utför vi ultraljud vid graviditet samt fosterdiagnostiska prover. Drop in mottagning i graviditetsvecka 41+0 för överburenhetskontroll vardagar kl. 11.00 på vår mottagning vid Sabbatsbergs sjukhus, ingen tidsbokning. Alla barnmorskemottagningar och förlossningskliniker i Stockholm kan skicka remiss till Aleris Ultragyn för graviditetsultraljud. Alla dessa ultraljud utförs av specialistutbildade barnmorskor och läkare med lång erfarenhet.

Om ditt besök hos oss

Om du inte kan komma till ett planerat besök måste du berätta det senast 24 timmar före den bokade tiden. Annars får du betala en avgift på 400 kr för uteblivet besök (att du inte kom på ditt besök). Du betalar en avgift för uteblivet besök även om besöket hade varit avgiftsfritt. Detta gäller besök under graviditet.

Under kontorstid (08.00-16.30) finns läkare med specialistkunskap i fosterdiagnostik och graviditetsultraljud tillgängliga. Om barnmorskan finner något avvikande i samband med ultraljudsundersökningen kommer du att erbjudas tid hos läkare inom 24 timmar närmast vardag.

 

Hitta till oss

Aleris Ultragyn, Sabbatsbergs sjukhus, Olivecronas väg 1.

Cirka 5-10 minuters promenad från Odenplan. Parkering finns framför sjukhuset.

Buss 61 och 53 går från Odenplan till Sabbatsbergs sjukhus och stannar på Dalagatan.

Efter entrén vid Olivecronas väg 1 går du till höger och följer skyltningarna till Aleris Ultragyn.

 

Kallelser och fakturor via kivra

Har du Kivra kommer du att få kallelser, brev och fakturor i din Kivra inkorg, har du inte det får du detta som vanligt med posten. Tänk på att sätta på notiser i dina Kivra inställningar. 

Back to top