Skip to Content

Aleris Sports Medicine & Ortopedi Sabbatsberg

Ortopedmottagningen vid Aleris Specialistvård Sabbatsberg i Stockholm är en högspecialiserad ortopedisk klinik inriktad på allmän ortopedi och Sports Medicine. Här arbetar erfarna ortopeder, idrottsortopeder och ortopeder som är ackrediterade specialister inom Sports Medicine och som har lång erfarenhet av idrotts- och motionsrelaterade skador. Vi hjälper dig som har smärta och skador i rörelseapparaten och tar emot vuxna och barn från 12 år för bedömning, diagnosticering och behandling. Vi samarbetar även med specialiserade fysioterapeuter på mottagningen.

sabb_ortopedi.jpg

I direkt anslutning till Sports Medicine-mottagningen finns även röntgen, MR, ultraljud och närlaboratorium. Vi utför operationer både i dagkirurgi och operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning. Vid behov av återbesök ombesörjer vi det i samband med hemgång. 

Boka tid

Landstingspatienter

Vi tar emot patienter från Stockholms läns landsting och de flesta andra landsting i landet. Du betalar vanlig patientavgift vid besöket hos oss. Högkostnadsskydd och frikort gäller. Remiss får du t ex av din husläkare. Du kontaktar oss på tfn 08-690 63 15 eller via e-tjänster.

Du kan också komma till oss om du har en privat sjukvårdsförsäkring – kontakta i så fall försäkringsbolaget för att boka tid – eller som privatbetalande.

Bokningsbara akuttider för skador i knä- och fotled

För skador i knä- och fotled (ej frakturer) som uppkommit de senaste 36 timmarna erbjuder vi tidsbokade akuttider. För att vi bättre ska kunna bedöma ditt vårdbehov är det en fördel om du har en remiss med röntgenutredning. Du eller din remitterande läkare får gärna ringa oss för snabb tidsbokning. Akuttiderna bokas därefter av våra sjuksköterskor eller fysioterapeuter innan du kommer till oss.

Rehab

När du har avslutat din behandling på Sports Medicine så har du möjlighet att söka för fortsatt rehabilitering hos våra specialiserade fysioterapeuter på Aleris Rehab Sabbatsberg. Mottagningen finns i samma hus som Sports Medicine. Landstingstaxa och högkostnadskort gäller. Du behöver ingen remiss för att boka tid.

Avbokning av besök

Avbokning av inbokat besök måste ske senast 24 timmar före avtalad tid. Om du uteblir från besöket utan att ha avbokat i tid blir du debiterad.

Vi är en ISO-certifierad sjukvårdsklinik.
 
Välkommen att kontakta oss.

Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >


Lotta Willberg

Lotta Willberg

Med Dr. idrottsmedicin, Specialist i ortopedi/artroskopisk kirurgi.

OS-läkare och läkare Good to Great Tennis Academy.
Aleris Sports Medicine & Ortopedi Sabbatsberg

Jonas Becker

Jonas Becker

Fysioterapeut

Aleris Sports Medicine & Ortopedi Sabbatsberg

Maria Westin

Maria Westin

Leg. fysioterapeut. Medicine Dr. Idrottsmedicin

Specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin
Aleris Sports Medicine & Ortopedi Sabbatsberg

Zewar Al Dabbagh

Zewar Al-Dabbagh

Med Dr Ortopedi, Specialist i Ortopedi

Aleris Sports Medicine & Ortopedi Sabbatsberg

Ulf Hansson Liljeton

Ulf Hansson Liljeton

Specialist i ortopedi/artroskopisk kirurgi

Aleris Sports Medicine & Ortopedi Sabbatsberg och Aleris Elisabethsjukhuset

Lars Ekström

Lars Ekström

Specialist i ortopedi/artroskopisk kirurgi, lagläkare AIK hockey

Aleris Sports Medicine & Ortopedi Sabbatsberg

Back to top