Skip to Content

Hudmottagning

Här på hudmottagningen i Umeå kan du få hjälp med besvär och sjukdomar som exempelvis eksem, psoriasis, akne, rosacea, skabb, virus/vårtor, födelsemärken och hudförändringar av olika slag som leverfläckar och pigmentfläckar. Vi välkomnar dig med sjukvårdsförsäkring eller dig som är privatbetalande.

Hudläkare behandlar

Hudsjukdomar eller besvär med huden drabbar de flesta av oss någon gång i livet och det finns många olika typer av besvär och sjukdomar som vi kan få problem med. En hudläkare kan få en ganska bra bild av hur en människa mår genom att titta på huden, t ex om hon har allergier, sömnproblem eller hur hennes kost- och hormonbalans ser ut. 

En del hudproblem kan vi sköta på egen hand och behandla med t ex salva medan andra kräver professionell vård. På hudmottagningen i Umeå arbetar hudläkare som utreder och behandlar olika slag av hudförändringar, hudinfektioner och hudsjukdomar. Vi behandlar bland annat:

  • aterom
  • födelsemärken
  • leverfläckar
  • pigmentfläckar

Boka tid

Är du privatbetalande är du välkommen och boka tid via telefon 090-140490. Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök.

Välkommen att kontakta oss.


Back to top