Skip to Content

Mage- och tarmmottagning

Till oss på mag-tarmmottagningen vid Aleris Specialistvård Renmarkstorget kan du komma för mag-tarmrelaterade bukbesvär så som endoskopiska undersökningar. Vi välkomnar dig med sjukvårdsförsäkring och dig som är privatbetalande.

Specialister i kirurgi

I Umeå arbetar specialister i kirurgi som har lång och bred erfarenhet av mag-tarmsjukdomar. Våra erfarna kirurger bedömer, utreder och behandlar dina besvär.

Med. Dr. Owe Lundberg är överläkare och specialist i kolorektalkirurgi. Owe har tidigare haft en chefstjänst på kolorektalsektionen vid Norrlands universitetssjukhus där han arbetat med all slags kolorektalkirurgi, inklusive avancerad tumörkirurgi.

 

Koloskopiundersökning

En koloskopi är en invärtes undersökning av tjocktarmen och den sista delen av tunntarmen. Instrumentet som används kallas koloskop. Förutom att se hur tjocktarmen ser ut kan läkaren även ta vävnadsprover och genomföra olika behandlingar med hjälp av instrumentet, t.ex. ta bort polyper. Koloskopin kan till exempel visa om det finns inflammation, polyper eller tumörer i tjocktarmen.

 

Boka tid

Är du privatbetalande är du välkommen och boka tid via telefon. Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök.

Välkommen att kontakta oss.

Back to top