Skip to Content

Reumatologi

På vår mottagning för reumatologi undersöker, utreder, diagnostiserar och behandlar vi besvär i skelett, muskler, mjukdelar och leder. Det vi som reumatologer specifikt kan bidraga med är diagnostik och behandling av sjukdomar som orsakas av inflammation. Vi välkomnar dig som har sjukvårdsförsäkring eller är privatbetalande.


Erfarna reumatologer


På vår reumatologiska mottagning arbetar erfarna och skickliga reumatologer som hjälper dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten orsakade av inflammatoriska sjukdomar. Exempel på relativt vanliga sådana sjukdomar är ledgångsreumatism, ledinflammation vid psoriasis, inflammatorisk ryggsjukdom och gikt. Efter diagnos behandlar vi med anti-inflammatoriska och eventuellt immun-modulerande läkemedel, erbjuder injektionsbehandlingar mot inflammation samt har vid behov möjlighet att remittera till sjukgymnastisk behandling samt bedömning av ortopeder.


Boka tid


Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. Är du privatperson är du välkommen att kontakta oss på telefon för mer information och bokning.

Varmt välkommen.

Back to top