Skip to Content

Urologmottagning

På urologmottagningen vid Aleris Specialistvård Umeå hjälper vi kvinnor och män med sjukdomar och besvär i urinvägarna och könsorganen (män). Vi utreder och behandlar bland annat inkontinens, blod i urinen, vattenkastningsbesvär, trång förhud, erektionsproblem och impotens. Vi välkomnar dig med sjukvårdsförsäkring eller dig som privatbetalande.

Erfarna specialister inom urologi

På urologmottagningen arbetar erfarna specialister inom urologi. Vi utreder och behandlar kvinnor och män (från 15 års ålder och barn under 15 med genomgången pubertet) med sjukdomar och besvär i urinvägarna och könsorganen (enbart män).


Behandling urologi

Vi utreder och behandlar bland annat:

  • besvär eller förändringar i pungen
  • blod i urinen
  • blåstömningsbesvär
  • erektionsproblem (erektil dysfunktion)
  • impotens
  • inkontinens (svårt att hålla tätt)
  • prostataförstoring

 

Vasektomi - sterilisering män

En sterilisering är ett mindre kirurgiskt ingrepp som innebär ett säkert skydd mot oönskade graviditeter resten av livet. En sterilisering påverkar inte den sexuella förmågan.

Vi har möjlighet att ta emot patienter som betalar besök och behandling själv. Till oss kan du även komma via vårdgarantin.

Om du inte får vård inom 90 dagar kan du komma till en mottagning med kortare väntetider. Kontakta den mottagning som utrett dig så hjälper de dig att komma till Aleris för operation.


Operation

Urologmottagningen har en dagkirurgisk avdelning. Dagkirurgi innebär att du får lämna avdelningen samma dag som du opererar dig. På vår operationsavdelning utför vi framför allt operationer såsom omskärelse p g a trång förhud, steriliseringar av män, vätskeansamlingar i pungen.


Boka tid

Är du privatperson (över 16 år) är du välkommen och boka en tid genom att kontakta oss på telefon 090-140490.

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök.


Välkommen att kontakta oss.Back to top