Aleris Elisabethsjukhuset

Elisabethsjukhuset

Här på Aleris Elisabethsjukhuset har vi korta väntetider till vård av ortopediska besvär. Vi tar emot patienter från hela landet. Hos oss på Aleris Elisabethsjukhuset är du som patient även välkommen att söka på egenremiss.

Om Aleris Elisabethsjukhuset

Aleris Elisabethsjukhuset är ett av Sveriges främsta specialistsjukhus inom ortopedisk kirurgi. Vi ligger centralt belägen i Uppsala i vackra lokaler. Här arbetar flera av landets mest erfarna specialister som utför avancerad kirurgi inom flera ortopediska områden, framförallt inom axel-, armbågs- och handkirurgi, korsbands- och meniskkirurgi, fotkirurgi samt höftartroskopi. Vi är ledande i Sverige inom axelkirurgi och höftartroskopi.

Vi tar emot patienter från hela landet och generellt har vi korta väntetider.

Hög kvalitet

Vår verksamhet genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för förbättrad kvalitet inom alla områden. Det medicinska kvalitetsarbetet är av mycket hög klass och följs upp löpande genom bland annat rapportering till nationella kvalitetsregister.

Fritt val 

Du har rätt till att utnyttja vårdgarantin eller fritt val från ett landsting i eller utanför
Uppsala län – hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi behöver remiss från din läkare alternativt att du fyller i en egenremiss och postar den till oss. 

Läs mer under Komma till oss.

Till toppen av sidan