Aleris Elisabethsjukhuset

Till Aleris Elisabethsjukhuset är du som behöver specialistvård för ortopediska besvär välkommen. Våra väntetider är korta och vi tar emot patienter från hela landet. Hos oss på Aleris Elisabethsjukhuset är du som patient även välkommen att söka på egenremiss.

Öppettider under sommaren

Mellan 7 juli och 7 augusti har Elisabethsjukhuset sommarstängt. Nyopererade patienter i behov av konsultation/rådgivning kan kontakta jourhavande läkare enligt nedan

V 28 dr Andreas Nyström 0701-01 08 28
V 29 dr Carl-Johan Silfverswärd 0709-42 44 14
V 30 dr Shwan Khoschnau 0739-84 46 47
V 31 dr Anders Valentin 018-495 18 88

Vi öppnar igen tisdagen den 8 augusti.

Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Om Aleris Elisabethsjukhuset

Aleris Elisabethsjukhuset är ett av Sveriges främsta specialistsjukhus inom ortopedisk kirurgi. Vi ligger centralt belägen i Uppsala i vackra lokaler. Här arbetar flera av landets mest erfarna specialister som utför avancerad kirurgi tillsammans med kompetent sjukvårdspersonal inom flera ortopediska områden, framförallt inom axel-, armbågs- och handkirurgi, korsbands- och meniskkirurgi, fotkirurgi samt höftartroskopi. Vi är ledande i Sverige inom axelkirurgi och höftartroskopi.

Hög kvalitet

Vår verksamhet genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för förbättrad kvalitet inom alla områden. Det medicinska kvalitetsarbetet är av mycket hög klass och följs upp löpande genom bland annat rapportering till nationella kvalitetsregister.

Fritt val 

Du har rätt till att utnyttja vårdgarantin eller fritt val från ett landsting i eller utanför 
Uppsala län – hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi behöver remiss från din läkare alternativt att du fyller i en egenremiss och postar den till oss. 

Läs mer under Komma till oss.

Patienter med sjukvårdsförsäkringar

Vi tar även emot patienter med sjukvårdsförsäkringar och samarbetar med de allra flesta försäkringsbolag. Tag kontakt med ditt försäkringsbolag så hjälper de dig att komma till oss.

Till toppen av sidan