Aleris Specialistvård Ögon Malmö

Man läser i hängmatta - aleris ögon malmö

Aleris Specialistvård Ögon Malmö, tidigare Axess Medica, erbjuder specialiserad ögonsjukvård när det gäller behandling av gråstarr.

Går du och väntar på en gråstarrsoperation? Idag har du rätt att välja vem du vill gå till.

Remiss

För att komma till oss behöver du be din ögonläkare eller optiker om en remiss/journalkopia. Hos oss är väntetiderna korta och du får snabbt en tid som passar dig. Du betalar samma avgift som i Region Skåne. Högkostnadskort och frikort gäller.

Vi tar även emot privatbetalande, kontaka oss gärna för mer information.

Behandling

Vi har stor erfarenhet av kataraktoperationer och använder den senaste tekniken och materialen för att du ska få bästa resultat. Vi är ackrediterade och utför även komplicerade operationer på kliniken.

Förundersökning och operation sker samma dag. Gråstarrsoperation görs i lokalbedövning och vi använder ultraljudsteknik så kallad fakoemulsifiering. Vid ingreppet som tar 10-30 minuter tas den grumlade linsen bort. Räkna med att stanna på ögonkliniken i 2-3 timmar.

Läs mer om behandlingen via länken nedan.

Omfattande verksamhet 

Ögonkliniken öppnade i maj 2012 och gör ca 3 500 operationer per år. Aleris driver ögonkliniken på uppdrag av Region Skåne och samarbetar med övriga ögonkliniker i vårt närområde.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Ansvarig

Ida Ankar, Verksamhetschef
ida.ankar@aleris.se

Till toppen av sidan