Skip to Content

Reumatologmottagning

På vår privata mottagning för reumatologi på Aleris Specialistvård Malmö Arena undersöker, utreder, diagnostiserar och behandlar vi besvär i skelett, muskler, mjukdelar och leder. Vi kan hjälpa dig med diagnostik och behandling av sjukdomar som orsakas av inflammation. Vi välkomnar dig som har sjukvårdsförsäkring eller är privatbetalande.

Erfarna reumatologer

På vår reumatologiska mottagning arbetar erfarna och skickliga reumatologer som hjälper dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten orsakade av inflammatoriska sjukdomar. Exempel på relativt vanliga sådana sjukdomar är ledgångsreumatism, ledinflammation vid psoriasis, inflammatorisk ryggsjukdom och gikt. Efter diagnos behandlar vi med anti-inflammatoriska och eventuellt immun-modulerande läkemedel, erbjuder injektionsbehandlingar mot inflammation samt har vid behov möjlighet att remittera till sjukgymnastisk behandling samt bedömning av ortopeder.

Röntgenundersökningar

I samma byggnad som Aleris Specialistvård har även Unilabs en av sina röntgenmottagningar. De har drop in för slätröntgen varje dag vilket innebär att du som kund ofta kan gå direkt från läkarbesöket till din röntgenundersökning.

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. Är du privatperson är du välkommen att kontakta oss på telefon för mer information och bokning.

Välkommen att kontakta oss!

Back to top