Skip to Content

Aleris Specialistvård Malmö Arena

Aleris Specialistvård Malmö Arena är en specialistmottagning för dig som är privatbetalande eller har en privat sjukvårdsförsäkring. Vi tar även emot vårdgarantipatienter inom ortopedi och kirurgi. Hos oss träffar du specialistläkare inom ett antal olika medicinska områden och erbjuder även hälsokontroll, överviktskirurgi, plastikkirurgi, läkarintyg och körkortsintyg.

Samma läkare hela behandlingen

Ett besök hos Aleris Specialistvård Malmö Arena ska vara en positiv upplevelse och du som patient ska alltid känna dig i fokus. Vi vill att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Därför strävar vi bland annat alltid efter att samma läkare i möjligaste mån följer dig genom hela behandlingen.

 

Väntar du på operation, ortopedi- eller kirurgibedömning på något av Skånes sjukhus?

I Sverige har vi en nationell vårdgaranti som innebär att du inte ska behöva vänta längre än maximalt 90 dagar på att få specialistvård. Om du får vänta längre, ta kontakt med den mottagning du väntar på och meddela att du vill åberopa vårdgarantin och komma till Aleris, så får du hjälp.

Observera att du inte ska behöva vänta i 90 dagar på att få ett besked om när du ska få din mottagnings- eller operationstid. Beskedet om när du ska få hjälp kan du begära redan inom ett par veckor efter att sjukhuset tagit emot din remiss.

Önskar du mer information om hur du kan bli patient hos oss, vänligen kontakta oss på telefon 010 - 169 00 00.

 

Erfarna specialister

Vi erfarna specialistläkare inom: Allmänmedicin, gynekologi, hjärta/kardiologi, plastikkirurgi, öron-näsa-hals, ortopedi, kirurgi samt överviktskirurgi.
Dessutom kan vi erbjuda tider till sjukgymnast.

 

Intyg

Här på Aleris Specialistvård Malmö Arena kan du få hjälp med läkarintyg för bland annat:

  • Körkort för högre behörighet

  • Liv- och Pensionförsäkring 

För övriga intyg och prisupggifter vänligen kontakta mottagningen.

 

Hälsoundersökningar

Vi erbjuder olika hälsoundersökningar och gynekologisk hälsoundersökning hos erfarna specialister. Här kan du läsa mer om våra hälsoundersökningar.

 

Videobesök

Vi erbjuder videobesök hos dietist, arbetsterapeut och allmänläkare. Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon för att boka tid.

 

Boka tid

Har du en privat sjukvårdsförsäkring tar du kontakt med ditt försäkringsbolag för att boka en tid till någon av våra specialister. Är du privatbetalande är du välkommen att ringa oss direkt för att boka en tid.

Välkommen att kontakta oss.

Back to top