Skip to Content
Aleris Ortopedi Malmö Arena

Från smärta i leder och muskler – till fungerande vardag

Teambedömningar

Problem med rygg, nacke, hand, höfter eller knän är tyvärr ett vanligt och besvärande inslag i livet för många. Att snabbt få hjälp att komma vidare med dessa kan ha stor positiv inverkan på livskvalitén.

Hos oss jobbar läkare tillsammans med fysioterapeut och/eller arbetsterapeut. Vårt team kommer att hjälpa dig på alla sätt du behöver.

Fysioterapi och rehab

När man har ont kan det vara svårt att veta hur man ska ta hand om sin kropp och kanske framför allt hur man ska komma vidare. Våra sjukgymnaster och fysioterapeuter har gedigen erfarenhet och vet hur de kan hjälpa dig att lindra och behandla smärtan, men också ge träningsråd som hjälper dig hitta en vardag med mindre besvär.

För att kunna ge allra bästa vårdkvalitet erbjuder vi en fysioterapeutisk behandling som sker i nära samarbete med våra ortopeder och handkirurger. Våra fysioterapeuter hjälper dig med behandling innan operationen blir aktuell, men också med rehabilitering som anpassas efter operationen och dina förutsättningar.

Mer om fysioterapi och rehab

Väntar du på operation eller ortopedibedömning på något av Södra sjukvårdsregionens sjukhus (Skåne, Halland, Kronoberg, Blekinge)?

I Sverige har vi en nationell vårdgaranti som innebär att du inte ska behöva vänta längre än maximalt 90 dagar på att få specialistvård. Om du får vänta längre, ta kontakt med den mottagning du väntar på och meddela att du vill åberopa vårdgarantin och komma till Aleris, så får du hjälp.

Observera att du inte ska behöva vänta i 90 dagar på att få ett besked om när du ska få din mottagnings- eller operationstid. Beskedet om när du ska få hjälp kan du begära redan inom ett par veckor efter att sjukhuset tagit emot din remiss.

Önskar du mer information om hur du kan bli patient hos oss, vänligen kontakta ortopedi.malmo@aleris.se eller telefon 010-169 00 60.

Hitta till vår mottagning

Adress

Aleris Ortopedi Malmö Arena

Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Telefontider

Måndag - fredag 8.30-11.00

Om vår mottagning

Du hittar oss och våra skickliga specialister i fräscha moderna lokaler vid Malmö Arena, ett stenkast från Hyllie station som du enkelt når med tåg och lokaltrafik. Förutom att erbjuda en högkvalitativ vård, lägger vi också mycket fokus på att ett besök hos oss ska vara en positiv upplevelse. Att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Vi strävar till exempel alltid efter att samma läkare ska följa dig genom hela behandlingen.

Verksamhetschef

Lucas Johansson

Om sidan

Senast uppdaterad 2023-02-09

Ansvarig
Lucas Johansson, Verksamhetschef

Skicka aldrig personuppgifter över
e-post. Vi kan inte svara dig då.

Synpunkter på webben?
webbredaktion@aleris.se

Back to top