Skip to Content

Gynekologmottagning

Här på Aleris gynekologiska mottagning i Malmö Arena hjälper vi dig som exempelvis besväras av blödningar, framfall, infektioner, mensrubbningar eller andra problem i underlivet. Här träffar du erfarna och skickliga specialister inom gynekologi och obstetrik. Vi välkomnar dig med privat sjukvårdsförsäkring eller dig som är privatbetalande.

Erfarna gynekologer gör årliga gynkontroller

Hos oss arbetar kompetenta och skickliga gynekologer med lång erfarenhet av behandling och utredningar inom gynekologi. Vår mottagning tar emot kunder för årliga gynekologiska kontroller, cytologiprover, klimakteriebesvär, blödningar, operationer, preventivmedel, framfall och gynekologisk smärtproblematik.

Vi erbjuder även preventivmedelsrådgivning.

Delaktighet i behandlingen

På vår gynekologmottagning får du som patient en god och effektiv gynekologisk vård. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi vill att du ska känna dig delaktig i din behandling, därför får du alltid löpande information under den tid behandlingen pågår.

Boka tid

De allra flesta som kommer till vår gynmottagning gör det via sina privata sjukvårdsförsäkringar och tiderna har då bokats via det egna försäkringsbolaget. Vi tar också emot privatbetalande patienter, kontakta oss på e-mail eller telefon för mer information och bokning. 

Aleris Specialistvård Malmö Arena kan vid gynekologiska besvär (utredning) inte skicka remisser till den offentliga vården.

Besöksavgift för privatbetalande

Läkarbesök: 1800 kr

Vaginalt ultraljud tillkommer vid behov. Pris 2 700 kronor

Till läkarbesöket kan du även lägga till cellprovstagning. Pris 900 kr

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta. 

Välkommen att kontakta oss.


Back to top