Skip to Content

Aleris Specialistklinik Hötorget

(f.d. Aleris Privat-/ Försäkringsmottagning Sabbatsberg). Från och med den 1:a mars finns Aleris Försäkringsmottagning Sabbatsberg på plats i nya fina lokaler vid Hötorget. I samband med flytten byter mottagningen namn till Aleris Specialistklinik Hötorget.

Välkommen

På Aleris Specialistklinik Hötorget träffar du med privat sjukvårdsförsäkring specialistläkare inom kirurgi, endokrinologi, urologi, öron-näsa-hals, medicin, gynekologi, plastikkirurgi, mage-tarm samt sjuksköterskor, och dietister. Vi tar även emot privatbetalande kunder till de flesta av våra specialister.

Specialistklinik Hötorget

Vi har samlat all kompetens under ett tak vilket för dig innebär att vi kan erbjuda korta väntetider till våra specialistläkare. I anslutning till mottagningen har vi en operationsavdelning med tre operationssalar. Här arbetar erfaren personal. Vi kan erbjuda operationer i dagskirurgi men möjlighet till övernattning finns.

Boka tid

Är du privatperson är du välkommen och boka en tid genom att kontakta oss på telefon 08-58006510. Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök.

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta.

 Vaccinera dig hos Aleris och njut av kust, skog och mark

Om du bor eller vistas i områden där fästingar och TBE-smitta förekommer är det viktigt att vaccinera dig mot TBE, fästingöverförd hjärninflammation. Vill du ha vaccination i samband med ditt besök eller vill du boka en tid? Vi hjälper dig.

TBE- vaccination >

Back to top