Bröstmottagning

Äppelblom

Välkommen till Aleris Christinaklinikens bröstmottagning. Våra ledord är kontinuitet och tillgänglighet. Vi vill ge alla patienter ett personligt omhändertagande, där du träffar samma personal vid besök och behandling. För den som misstänker att hon eller han har fått cancer eller återfall är det mycket viktigt att snabbt få besked. Vi har därför korta väntetider vid bokning av första besök, samt korta ledtider i våra utredningar.

Alla tjänstgörande läkare är specialister i onkologi och mottagningen är bemannad med onkologisjuksköterskor. Vi har ett väl etablerat samarbete med mammografi, bröstkirurgi, lymfödembehandlingsenhet, plastikkirurgi och psykiatri.

Tidigare kunde vi på landstingsavtal ta emot patienter för utredningar av misstänkt bröstcancer, men för detta hänvisas nu till respektive Bröstcentrum på Karolinska, Södersjukhuset och Capio S:t Göran.

För information om hur du kan komma till oss vänligen kontakta oss. Har du en privat sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag som bokar tid hos oss. Om du inte har en privat sjukvårdsförsäkring och vill betala själv, kontaktar du oss på mottagningen för mer information.

Till toppen av sidan