Jobba hos oss

 • Sjuksköterskor, Yvette och Ilona

  Yvette Caesar, operationssjuksköterska

  "Det känns verkligen att vi är en del av Aleris och har korta beslutsvägar. Det uppmuntrar utvecklingen av vårt arbete till det bättre."

 • Kvalitétshandledare, Helena Hiblin

  Helena Hiblin, kvalitetshandledare

  ”Jag ser dagligen hur omtänksamma alla medarbetare är om våra kunder, oavsett titel. Hur de bryr sig om det lilla som stora. Det tror jag vi är allra bäst på!”

  "Jag ser dagligen hur omtänksamma alla medarbetare är om våra kunder, oavsett titel. Hur de bryr sig om det lilla som stora. Det tror jag vi är allra bäst på!"

 • Möt några av oss

  Emilie Boman, fysioterapeut

  "En bra dag på jobbet för mig är när jag känner att det jag gör en positiv skillnad för både de som bor hos oss och för mina kollegor och att vi har haft kul tillsammans."

 • Möt några av oss

  Adanech Woldeyes, undersköterska

  "Jag är mycket glad och stolt över att få arbeta på en så väl fungerande verksamhet där vi arbetar så bra i team. Sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut med flera."

 • Möt några av oss

  Anhörig på Minerva äldreboende

  "Personalen är helt underbar och ger så mycket kärlek och fin omvårdnad! Som anhörig är man alltid välkommen och blir inbjuden till olika fantastiska evenemang."

Vill du vara med och bygga det mest personliga och uppskattade företaget inom vård och omsorg? Vill du bidra med engagemang och nytänkande för att hitta bättre lösningar som gör att vi kan ge den bästa vården och omsorgen till dem som behöver oss och som använder våra tjänster?

Aleris ser till helheten och är verksamma genom hela vårdkedjan. Det innebär att vi har en stor bredd. Vi finns inom såväl primär- och specialistvård som äldreomsorg och psykisk hälsa för ungdomar och vuxna.

Förändringarna inom vår bransch ger oss möjlighet att göra saker bättre och mer effektivt. Vi är flexibla, tycker om snabba beslut och att kunna påverka arbetet i vardagen.

Till toppen av sidan