Skip to Content

Aleris Rehab Station

Utvecklar och bedriver medicinsk rehabilitering för personer med ryggmärgsskador, ortopediska skador, stroke, multipel skleros samt allmän neurologi. Vi bedriver även personlig assistans i egen regi.

Nationellt högspecialiserad vård (NHV) - vid förvärvad ryggmärgsskada

Hösten 2021 beslutade Socialstyrelsen att primärrehabilitering inom slutenvård vid förvärvad ryggmärgsskada ska bedrivas som högspecialiserad vård på fyra enheter i landet. Region Stockholm är en av de regioner som fått uppdraget och Aleris Rehab Station är stolta över att vara del i den sedan länge väl etablerade vårdkedja som bedriver denna typ av rehabilitering. Uppdraget påbörjas 1 april 2023. Fram till dess pågår ett omfattande förarbete.

Läs mer

Senaste nyheter

Kvalitetsbokslut för år 2022

Nu kan du läsa Aleris Rehab Stations Kvalitetsbokslut för år 2022. Det innehåller Verksamhetsberättelse, Kvalitets- och miljöbokslut samt Patientsäkerhetsberättelse.
Läs mer

 

Film på SVT Play - Tillbaka till kriget

Följ några ukrainska soldaters resa när de kommer från fronten i kriget till oss på Rehab Station med olika skador. Hos oss får de träffa våra medarbetare som hjälper dem med behandling, träning, hjälpmedel m.m.
Läs mer

  

Film - möt våra specialister

Nu finns en nyligen producerad inspirationsfilm om Aleris specialistverksamheter. Den har spelats in i Rehab Stations lokaler och visar även några av våra medarbetare.
Läs mer

 

NHV Ryggmärgsskaderehab Nyhetsbrev 4

Nu finns nyhetsbrev nummer 4 inom Nationellt högspecialiserad vård (NHV) - vid förvärvad ryggmärgsskada att läsa här på hemsidan.
Läs mer

  

Äntligen öppnar Ellen sin specialistmottagning

Nu öppnar vi upp för bokningar till vår specialiserade fysioterapeutiska öppenvårdsmottagning med neurologisk inriktning.
Läs mer

     

Nyhetsarkiv

Äldre nyhetsartiklar hittar du här

 

Övrigt

Besökstider

Måndag till fredag 15:00 – 19:00

Lördag och söndag 12:00 – 19:00

   

Yoga på YouTube!

Vi har nyligen spelat in flera filmer där vi går igenom övningar för sittande och liggande yoga samt andningsövningar. I början på spellistan finns även en presentation om vad yoga är och hur vi använder den i vår verksamhet. 

Se filmerna här

Hitta till oss

Adress

Aleris Rehab Station

Frösundaviks allé 4
169 89 Solna

Öppettider

Måndag till fredag kl. 08 - 16.30

Fax:

08-555 44 151

Telefontider

Måndag till fredag kl. 08.00 - 16.30
Lunchstängt mellan kl. 12.15 - 13.00

Back to top