Aleris Specialistvård Axesshuset

Par med barn

Hos oss får du snabbt tillgång till våra erfarna specialister – vi har korta väntetider till flertalet mottagningar. Du bokar enkelt en tid direkt här på webben. Vi tar emot både barn och vuxna med undantag för vår ortoped-, och medicinmottagning där vi har en åldersgräns på 16 år. Välkommen till Aleris Specialistvård Axesshuset!

Aleris driver på uppdrag av Västra Götalandsregionen specialistvård i Göteborg. Vår verksamhet består av erfarna specialister inom ortopedi, allmänkirurgi, öron näsa hals, internmedicin och gynekologi. Vi finns i fräscha, moderna lokaler i Axesshuset, centralt i Göteborg.

Vi samarbetar med vårdcentraler och andra vårdgivare för att ha möjlighet att ta hand om dig på ett så bra och effektivt sätt som möjligt. Det betyder att i de flesta fall kommer du till oss via remiss från din husläkare vilket underlättar vår planering och innebär en mer effektiv och ofta snabbare handläggning.

Våra gynekologmottagningar

Våra gynekologmottagningar finns på Södra Allègatan 6 i Göteborg samt    Minkebergsvägen 3A på Hönö.

Till gynekolog kan du bl a söka för mensrubbningar, flytningar, klåda, framfall.

Till barnmorskan kan du bl a söka för previntivmedelsrådgivning samt testa dig för könssjukdomar. Vi har hög tillgänglighet och erbjuder dig en tid snabbt. 

Välkommen till oss!
Till toppen av sidan