Skip to Content
Ortopedi Axesshuset

Från smärta i leder och muskler – till fungerande vardag

Erfarna specialister

Här på Axesshuset i Göteborg arbetar skickliga ortopeder som bedömer, utreder och behandlar patienter med allmänortopediska besvär från skelett, muskler, mjukdelar och leder, men även besvär och sjukdomar av mer högspecialiserad typ och idrottsskador. Vi behandlar även ledsjukdomar som artros och artrit, utreder tumörsjukdomar och tillstånd efter benskörhetsfrakturer.

Hitta till oss

Adress

Aleris Ortopedi Axesshuset

Södra Allégatan 6
413 01 Göteborg

Öppettider

Måndag-fredag 07:30-16:30

Telefontider

Vi öppnar telefonen kl 8 måndag - fredag. Du knappar in ditt telefonnummer och blir uppringd av oss senare under dagen. Vi kan ta emot ett begränsat antal samtal, när kön är full måste vi be dig återkomma nästkommande vardag.

Aleris Ortopedi Axesshuset är beläget på Södra Allégatan 6 i Hagaområdet centralt i Göteborg med mycket bra kommunikationer. Om du åker kollektivt kan du ta spårvagnen till hållplats Hagakyrkan eller Järntorget. Kör du bil finns det goda parkeringsmöjligheter i garaget i Axesshuset.

Om mottagningen

I charmiga Haga i centrala Göteborg hittar du det välkända Axesshuset och vår ortopedmottagning. Hos oss möter du ett erfaret team med skickliga specialister som arbetat länge tillsammans. Vi är en omtyckt vårdgivare som hela tiden strävar efter att ge våra patienter absolut bästa vård. En viktig del av det är vårt fokus på att alltid vara lyhörda för våra patienters synpunkter och behov, i stort och smått.

Vad kostar besöket?

Vi har avtal med Region Västra Götaland och det är deras patientavgifter och regler för frikort som gäller när du ska betala. På 1177.se hittar du mer detaljerad information om vilka avgifter och kostnadsskydd som gäller för dig som patient.

Verksamhetschef

Sima Niklund

Om sidan

Senast uppdaterad: 2022-12-05
Ansvarig: Sima Niklund
webbredaktion@aleris.se

Back to top