Aleris Specialistvård Arkivgatan

Reception

Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg är en specialistläkarmottagning för dig som har privat sjukvårdsförsäkring samt företag som vill erbjuda hälsoundersökningar för sina medarbetare. Vi tar även emot privatbetalande kunder på de flesta av våra mottagningar.

Unikt utbud

Vi på Aleris vill ge dig som kund bästa möjliga service. Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg erbjuder ett unikt utbud av hälso- och sjukvårdsservice i en mycket fin miljö. Här möts du av erfarna specialistläkare och sjuksköterskor som erbjuder förebyggande hälsovård och snabb hjälp vid sjukdom och vid lättare akuta sjukdomssymptom. Vi har mottagningar för allmänmedicin, hud, gynekologi, kardiologi, hälsoundersökningar, kirurgi, neurologi, ortopedi, psykiatri, vaccination och öron, näsa och hals. 

Försäkringsmottagningen

På försäkringsmottagningen erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar. Här möter du specialistläkare, KBT-terapeut och dietist under ett och samma tak. Som försäkringskund har du goda möjligheter att vara kvar på vår mottagning även om du skulle ha behov av någon annan specialistläkare i ditt försäkringsärende.

Vi vill ge dig en god och effektiv vård och vi strävar alltid efter att skräddarsy ditt besök. Vi samarbetar med Aleris röntgen där vi har möjlighet att ordna snabba tider och Aleris egna laboratorium Medilab. Vår försäkringskoordinator har lång erfarenhet både som sjuksköterska och från arbete på försäkringsmottagning. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen.

Vill du komma till oss? Kontakta alltid ditt försäkringsbolag. Ange att du vill komma till Aleris Specialistvård Arkivgatan.

Hälsoundersökningar

När det gäller hälsoundersökningar erbjuder vi standardundersökningar, specialundersökningar och fördjupade hälsoundersökningar som inkluderar röntgen och magnetkameraundersökning. Inom Aleris finns även röntgen och laboratorium vilket innebär att vi kan erbjuda en kvalitetssäkrad och smidigt vårdkedja. 

Centralt i Göteborg

Vi finns centralt i Göteborg på Arkivgatan 9D, alldeles bredvid Landsarkivet. Kommer du med bil är infarten från Geijersgatan, genom portalen. Parkering finns på innergården på baksidan av den nya byggnaden.

Välkommen att kontakta oss!

Ansvarig

Verksamhetschef Kristina Runius
kristina.runius@aleris.se 

Till toppen av sidan