Skip to Content

Skickliga specialister, modern teknik och trygga behandlingar

Privat – Försäkring – Remiss

Arcademy blir Aleris Hand & Fot

Arcademy är sedan ett år tillbaka en del av Aleris och första september 2023 byter Arcademy namn till Aleris Hand & Fot. Förutom namnet, är allt annat precis som vanligt – vi fortsätter att med den senaste tekniken leverera professionell och skräddarsydd vård och är experter på hand- fot- och axelkirurgi. Välkommen! 

Våra kirurger och fysioterapeuter är specialister med lång erfarenhet av hand-, fot- och axelkirurgi. Vi hjälper dig hela vägen från diagnos, till behandling och rehabilitering.

Hos oss får du snabb diagnostik, avancerad teknologi och alltid en hög nivå av expertis. Alla behandlingar är självklart skräddarsydda för dig som patient.

Hitta till vår mottagning

Adress

Aleris Hand & Fot

Sophiahemmet, hus G
Valhallavägen 91
114 27 Stockholm

Öppettider

Måndag-torsdag 
kl. 8-16
Fredag 
kl. 8-15

Telefon

08-406 22 00

Telefontider

Du är varmt välkommen att kontakta oss under våra öppettider.
Måndag-torsdag kl. 8.30-11.00 och 12.30-15.00
Fredag 
kl. 8.30-11.00 och 12.30-14.00

Hitta hit
Våra lokaler hittar du i G-huset på Sophiahemmet som ligger centralt i Stockholm.

Kollektivtrafik
Buss 4 stannar precis utanför entrén (hållplats Stadion) och det är en kort promenad från tunnelbanestation Tekniska Högskolan.

Bilparkering
Infart via Drottning Sofias väg. Här får man stå i max tre timmar mot avgift som betalas i automat eller med Mobilpark-appen. Det finns ett antal laddstationer på parkeringen att tillgå mot avgift. Var ute i god tid då det finns begränsat antal platser.

Back to top