Skip to Content

Aleris Specialistvård Arkivgatan

Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg är en specialistläkarmottagning för dig som har en privat sjukvårdsförsäkring och för företag som vill erbjuda sina medarbetare hälsokontroller. Vi tar även emot privatbetalande kunder till de flesta av våra mottagningar.

reception_arkivgatan.jpg

Vi på Aleris vill ge dig som kund bästa möjliga service. Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg erbjuder ett unikt utbud av hälso- och sjukvårdsservice i en trevlig miljö. Här möts du av erfarna specialistläkare och sjuksköterskor som erbjuder förebyggande hälsovård och snabb hjälp vid sjukdom och vid lättare akuta sjukdomssymptom. Vi har mottagningar för allmänmedicin, hud, gynekologi, kardiologi, hälsoundersökningar, kirurgi, neurologi, psykiatri, vaccination och öron, näsa, hals. 

 

Försäkringsmottagningen

På försäkringsmottagningen erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar. Här möter du specialistläkare och psykolog under samma tak. Som försäkringskund har du goda möjligheter att vara kvar på vår mottagning även om du skulle ha behov av någon annan specialistläkare i ditt försäkringsärende. Vi vill ge dig en god och effektiv vård och vi strävar alltid efter att skräddarsy ditt besök. Vi samarbetar med Aleris röntgen där vi har möjlighet att ordna snabba tider och Aleris egna laboratorium Synlab. Vår försäkringskoordinator har lång erfarenhet både som sjuksköterska och från arbete på försäkringsmottagning. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen.

Vill du komma till oss? Kontakta alltid ditt försäkringsbolag. Ange att du vill komma till Aleris Specialistvård Arkivgatan.

 

Några av de områden vi kan hjälpa dig med

Om du besväras av pollen eller allergi kan du boka tid hos Georgia Papapostolou, vår nya specialistläkare inom internmedicin och allergologi. Georgia har en bred kompetens inom lungsjukdomar och huvudinriktning mot obstruktiva lungsjukdomar (astma och KOL) samt allergiska symtom från övre/nedre luftvägar, hud, magtarmkanalen relaterad till bland annat pollen, pälsdjur, kvalster, födoämne. Georgia arbetar både vid mottagningen i Göteborg och i Malmö. Läkarbesök som gäller problem med pollen görs med fördel via videokonsultation.

Besväras du av sömnproblem, ångest, stress, depression eller känsla av utmattning? Kontakta oss för att boka en tid till Ann-Charlotte Ahlberg, vår specialistläkare i psykiatri med 30 års erfarenhet av såväl allmän psykiatri som av barn och ungdomspsykiatri. Ann-Charlotte behandlar allmänpsykiatriska och kan erbjuda både läkemedelsbehandling och psykologisk behandling.

 

Dykmedicinska undersökningar och intyg

På Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg genomförs dykmedicinska undersökningar.  Har du frågor eller vill boka tid - kontakta oss gärna. Remiss behövs inte.

 

Hälsoundersökningar

När det gäller hälsoundersökningar erbjuder vi standardundersökningar, specialundersökningar och fördjupade hälsoundersökningar som inkluderar röntgen och magnetkameraundersökning. Inom Aleris finns även röntgen och laboratorium vilket innebär att vi kan erbjuda en kvalitetssäkrad och smidigt vårdkedja. 

 

Boka tid för influensavaccination

Välkommen att vaccinera dig i samband med ditt besök hos oss, eller boka en tid för influensavaccination genom att kontakta oss på telefon 031-20 25 90.

Pris/dos 320 kr.

Läs mer om årets säsongsinfluensa här

 

Du hittar oss centralt i Göteborg

Vi finns centralt i Göteborg på Arkivgatan 9D, alldeles bredvid Landsarkivet. Kommer du med bil är infarten från Geijersgatan, genom portalen. Parkering finns på innergården på baksidan av den nya byggnaden.

Välkommen att kontakta oss.


fästing_block.jpg

Vaccinera dig hos Aleris och njut av kust, skog och mark

Om du bor eller vistas i områden där fästingar och TBE-smitta förekommer är det viktigt att vaccinera dig mot TBE, fästingöverförd hjärninflammation. Vill du ha vaccination i samband med ditt besök eller vill du boka en tid? Vi hjälper dig.

TBE- vaccination >


Läkarintyg för livförsäkring

När du ska teckna en livförsäkring eller pensionsförsäkring krävs det oftast att du genomgår en hälsoundersökning för att få ett läkarintyg. Vi erbjuder samtliga undersökningar som försäkringsbolagen önskar.

Läs mer >

Våra samarbetspartners

Vill du söka vård hos oss via din sjukvårdsförsäkring? Kontakta ditt försäkringsbolag och ange att du vill ha tid på Aleris Specialistvård Arkivgatan. Vi fram emot att hjälpa dig på bästa sätt.

Läs mer >

Back to top